Payet sorsa úgy tűnik eldőlt

Az elmúlt időszakban rengeteg pletykát lehetett olvasni Dimitri Payet átigazolásáról, most a játékos ügynöke beszélt a jövőről.

Az elmúlt időszakban rengeteg pletykát lehetett olvasni Dimitri Payet átigazolásáról, most a játékos ügynöke beszélt a jövőről.

Dimitri Payet maradni fog a West Ham csapatánál a következő szezonban is, hisz „nagyon boldog Londonban”, mondta az ügynöke Jacques-Olivier Auguste.

Annak ellenére, hogy számos európai klubok állnak sorba a játékosért köztük a Real Madrid, vagy épp az Inter is, Auguste nem lát sok esélyt a 29 éves játékos távozására.

Payet aláírt egy új szerződést még februárban, amelynek köszönhetően 2021-ig elkötelezte magát a West Ham csapatának.

Dimitri tavaly nyáron igazolt a West Ham csapatához, és az elmúlt szezonban kiváló teljesítményt nyújtott és most az Európa-bajnokságon is megmutatja tehetségét, amivel felkeltette a nagycsapatok figyelmét.

Auguste a Guardian sportlapnak nyilatkozott: „Payet egy remek szerződést kötött a West Ham csapatával, így nem látok sok esélyt a távozására. Ő nagyon boldog jelenleg Londonban.”

„Természetesen soha nem lehet tudni mit, hoz a jövő a futballban, de úgy gondolom, jelenleg csak akkor van esély a távozásra, ha maga a  West Ham csapata szeretné értékesíteni a játékosom.”

Kiemelkedő szezont nyújtott Payet az előző szezonban, ahol is 12 gólt szerzett és nevezték is a PFA év csapatába.

A Real Madrid vezetőedzője Zinedine Zidane is dicsérte a játékost, úgy fogalmazott „az egyik legjobb játékos jelenleg Európában”, aki „bármelyik csapatban megállná a helyét.”

De a Real Madrid mellett komolyan érdeklődik az olasz Inter csapata is Payet játékjogáért. „Nagy rajongója vagyok, és nagyon boldog lennék ha Inter mezben láthatnám.” – mondta Massimo Moratti.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
1
ÁLTALÁNOS
iker

Leave a Reply