iker

„Nem tudok már várni a szezon kezdetéig.”

Daniel Carvajal adott interjút a Real Madrid TV-nek.

Daniel Carvajal adott interjút a Real Madrid TV-nek.

„Hamarosan játszani fogunk a Szuperkupa döntőjében, egyértelműen a célunk az, hogy begyűjtsük a legelső trófeánkat az új szezonban.”

Carvajal még mindig a szabadságát élvezi, azonban ellátogatott a Bernabéuba. „Már nagyon várom, hogy kezdődjön a szezon. Nagyon izgatottam várom a következő idényt. Szeretnénk azonnal győzelemmel indítani a Szuperkupa fináléjában, ahol is megnyerhetjük az idei első címünket, ami nagyszerű lenne.” – mondta a Real Madrid TV-nek.

„Minden sorozatban a La Ligában, Copa del Rey, Bajnokok Ligája és a Klubvilágbajnokságban is versenyképesek akarunk lenni. Folyamatosan szeretnénk fejlődni és lépésről lépésre haladni, azonban két lábbal a földön kell maradnunk, mert nagyszerű ellenfelekkel kell szembenéznünk. Nem lesz könnyű elérni a céljainkat.”

Európa-bajnokság.

„Remélem, hogy az egyik csapattársam fogja nyerni az Európa-bajnokságot. Azt már biztosan tudjuk, hogy egy madridista biztosan ott lesz a fináléban ügye, hisz Portugália-Wales elődöntő lesz. Azt kívánok nekik, hogy élvezzék a pillanatokat, hisz csodálatos érzés ilyen messzire eljutni.”

„El akartam jönni a Bernabéu túrára. A szüleim nemrég megtekintették és azt tanácsolták, hogy én se hagyjam ki. Egyszerűen bámulatos. Lenyűgöző, hogy megtekinthetjük a klub történelmét.”

Elismerések:

„Nagyszerű érzés, hogy már része lehettem a történelemnek, a klub által nyert trófeák megszerzésével a két Bajnokok Ligája serleg, az Európai Szuper kupa, vagy épp a Klubvilágbajnokság… Itt ahogy meglátom, ezeket feljönnek az emlékek, amikor a játékvezető belefújt a sípjába Lisszabonban, vagy amikor Cristiano belőtte a győztes büntetőt Milánóban. Megható pillanatok voltak, és tisztában vagy vele, hogy nem volt egyszerű ezeket megnyerni. Büszkék lehetünk arra, hogy részese lehetünk a világ legjobb klubjának a történelmében.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS
1

Leave a Reply