„Akik később csatlakoznak, azokat Madridban megnézzük, hogy milyen állapotban is vannak.”

A Real Madrid csapata lejátszotta az előszezon során az utolsó mérkőzését is, ami a Bayern München ellen volt. Külön érdekesség, hogy újra találkozhatott Carlo Ancelotti egykori társaival. A mérkőzést a Királyi Gárda nyerte Danilo nagyszerű találatával.

A Real Madrid csapata lejátszotta az előszezon során az utolsó mérkőzését is, ami a Bayern München ellen volt. Külön érdekesség, hogy újra találkozhatott Carlo Ancelotti egykori társaival. A mérkőzést a Királyi Gárda nyerte Danilo nagyszerű találatával.

Zinedine Zidane:

„Mindent egybe véve az egész túra nagyszerűen sikerült. A csapat kijelenthetem, hogy készen áll a Szuperkupa döntőre így három hét után.”

„Akik később csatlakoznak, azokat Madridban megnézzük, hogy milyen állapotban is vannak. Karim velünk fog edzeni és majd meglátjuk milyen döntést hozunk. Bízok benne, hogy lesz olyan állapotban, hogy pályára lépjen a döntőben. Folyamatosan erősödik, ahogy velünk edz és ez jó. Nehéz lehet számára, hogy nem tud teljes értékű munkát végezni, de ami nagyon fontos, hogy velünk van.”

„Amit kiemelnék az előszezonban az a rengeteg munka. Azonban továbbra sem szabad leállnunk, hisz a szezon még csak most fog kezdődni. Folytatnunk kell a kemény munkát és folyamatosan növelni a tempót. James már 45 percet pályán volt és látszólag folyamatosan kezd vissza rázódni. Az hogy Morata nem talált be engem nem szomorít el nagyon fontos tagja a csapatnak, és idővel a gól is össze fog jönni. Személy szerint Asensio-t szeretném Madridban látni, azonban végleges döntést csak akkor hozunk, ha visszaérünk.”

Danilo:

„Úgy gondolom, hogy mindkét csapat egy nagyszerű mérkőzést játszott egymás ellen ezért is vagyok boldog attól, hogy végül mi győztünk. Tovább kell folytatnunk a kemény munkát. Igaz az első mérkőzésünk nem sikerült jól, azonban látszólag folyamatosan fejlődünk és biztos vagyok benne, hogy készen áll a csapat a Szuperkupa döntőre.”

Kiko Casilla:

„Rendkívül motivált vagyok természetesen és már nagyon várom a döntőt és azt is, hogy újra pályára léphessek. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy megnyerjük végül a trófeát. Tizennégy éves korom óta csak erről álmodok, hogy ilyen jelentős mérkőzéseken védhessem a Real Madrid kapuját. Most viszont folytatnunk kell a kemény munkát az alatt az idő alatt, míg nem jön a döntő.”

„A döntő időpontja meg van szabva ezen nem szabad vitatkozni. Keményen dolgoztunk az elmúlt napokban és hamarosan elérkezik az idő, amikor meg tudjuk, hogy ez mennyire is volt elég. Bizonyítanunk kell, hogy idén még inkább számolni kell velünk. A Real Madrid minden trófeát meg szeretne nyerni ez alapvető egy ilyen klubnál, természetesen esélyesebbnek kiáltanak ki minket, hisz mi vagyunk a világ legjobb klubja. Azonban nem szabad lebecsülnünk a Sevilla csapatát. Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy egy erős gyors mérkőzés lesz, ahol is, ha egy pillanatra is kikapcsolunk, bajba kerülhetünk.”

„A kapus dolga, hogy védjen és ezt tettem most én is. Természetesen jó érzés ilyen módon támogatni a csapatot, hisz ez neked is plusz önbizalmat nyújt főleg, ha nem kapsz olyan sok lehetőséget. Boldog vagyok a sikerünknek és alig várom, hogy visszatérjünk Madridba és folytassuk a munkáét. A PSG elleni találkozót is figyelembe véve nem zártunk egy borzasztó előszezont. Jól teljesítettünk és végül győztesként távozunk. „

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply