Az új PSG-sztár, Jesé:”Váltanom kellett 10 év után”

Új fejezet a Real Madrid után. Jesé Rodríguez a Paris St. Germain csapatában folytatja, a sportoló a hivatalos bejelentés után elégedetten nyilatkozott a váltásról.

Új fejezet a Real Madrid után. Jesé Rodríguez a Paris St. Germain csapatában folytatja, a sportoló a hivatalos bejelentés után elégedetten nyilatkozott a váltásról.

Jesé Rodríguez életében egy új szakasz kezdődik. A 23 éves támadó hétfőn aláírt öt évre, 2021. június 30-ig a francia Paris St. Germainhez. Zinedine Zidane szerette volna a játékosai között tudni a spanyol támadót, de a királyi gárda végül engedett Jesé kérésére, aki váltani szeretett volna.

„Örülök, hogy csatlakozhatok a Paris St. Germainhez. A PSG az egyik legversenyképesebb klub Európában. Ahogy a PSG, úgy én is nagy elvárásokkal tekintek az elkövetkező évekre. Tíz Real Madridban töltött év után szükségem volt egy kis levegőváltozásra. A Madrid mindig is az én klubom lesz, és mindig helye lesz a szívemben. Hazugság lenne, ha mást állítanék, de most itt akarok mindent megnyerni. Lehetőséget kaptam arra, hogy többet játszhassak.”

A döntés hátterében Unai Emery kinevezése állhat. A 44 éves vezetőedző nagy tisztelője Jesének, 2013-ban már megpróbálta a Sevilla csapatához csábítani.

„Sok spanyol és néhány angol klub is hívott, de Emery személye a PSG-nél meggyőzött. Mindenben az edzőm rendelkezésére állok. Nagyon örülök, hogy Emery irányításával dolgozhatok, aki Spanyolországban és Európában is nevet szerzett már magának edzőként. Alig várom, hogy ezt az újabb kihívást a karrieremben.”

Jesé még az indulás előtt beszélt Zidane-nal: „Váltottunk néhány szót. Ő egy nagyszerű ember. Köszönettel tartozom Florentino Pereznek és a klubnak is. Zidane szerette volna, ha többet játszom. Beszéltem az ügynökömmel, és úgy döntöttem meghallgatom más klubok ajánlatait. Végül a PSG mellett döntöttem, ez a klub volt az, aki a leginkább bízott bennem. „

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
eight_col_real1610
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply