„A madridista-DNS kötelez minket a győzelemre.”

Sergio Ramos nyilatkozott a mérkőzés előtt.

Sergio Ramos nyilatkozott a mérkőzés előtt.

Sevilla:”Számomra mindig különleges, ha a Sevilla ellen játszunk. Ez a két csapat az életem, és ez sosem fog megváltozni, de nekem a Real Madridot kell szolgálnom, és mindent el fogok követni, hogy a trófea fővárosba kerüljön, akkor is, ha különleges kapcsolat fűz a Sevilla csapatához.”

Egy döntő szezonkezdésnek:”Mindig különleges döntőt játszani. Ez a jutalom az elősző szezon munkájáért. Én egy nagyon optimista ember vagyok, gondolatban minden szezon előtt mindent lenullázok, függetlenül attól, hogy milyen sok mindent nyertem meg, és így megőrzőm a győzelemre éhségemet.”

Madridista-DNS:”A legjobb játékomat akarom mutatni. A madridista-DNS kötelez minket arra, hogy minden trófeáért harcoljunk, és minden alkalommal maximálisan koncentráljunk. Odafigyelek magamra, és arra, hogy szünetet tartsak, hogy ha megsérülnék.”

Sikeres felkészülés:”Egy döntőhöz sosem lehet túl korán, neked mindig felkészültnek kell lenned. Egy kiváló felkészülési időszakon vagyunk túl. Hiányzik pár fontos játékosunk, de elégedettek vagyunk a csapattal, amink van. Vannak fiatal játékosaink, akik nagyon várják, hogy megmutathassák, mit tudnak.”

Jesé távozása:”Jesé a barátom, akinek sok sikert, és minden jót kívánok. Mindig megpróbáltam jó tanácsokkal segíteni, mivel különleges kapcsolatom van vele. Ilyen a futball, mindig történik valami.’

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS
13903254_10154304907522088_9161506363429435252_n

Leave a Reply