zidanejo

Zidane: ,,Elégedett voltam a játékosokkal”

Zinedine Zidane sajtótájékozatója a Celta de Vigo elleni mérkőzés után.  ,,Végig hittünk magunkban.”
 

Az eddigi mérkőzésekről és a jövőröl
,,Kemény ellenféllel játszottunk, kemény meccs volt. Még van mit javítanunk, de elégedett vagyok a kezdéssel, ez fontos. Eddig 2 La Liga mérkőzés 2 győzelem, és 1 Szuperkupa győzelem, örülök. Most közbejön a válogatott, sok játékos kapott meghívót, de ezen nem tudunk változtatni.”

Változtatások
,,Azért voltak ilyen változtatások, hogy színt vigyünk a játékba, így sokkal többet hozzá tudtunk tenni a játékhoz. A 3 pont a legfontosabb, amit itthon tartottunk.”

James
,,Azt gondolom, Jamesnek nem könnyű. Nehéz felmenni, és változtatást vinni a játékba. Jónak tűnt, volt esélye. Maradni fog, ahogy mondod.”

Morata, és Modric cseréje
,,Morata egy gólt lőtt, lehetett volna kettő, akár három is. Marianot frissítés gyanánt raktam be, ő feljebb vitt minket. Modric keményen dolgozott, és frissítenem kellett, nagyon elfáradt. Kapott egy rúgást, de minden rendben. Több jó lehetősége is volt.”

A középpályások
,,Kroos és Modric nagyon fontosak. Nagyon jók voltak, és teljesítették azt, amit kértem tőlük (védekezzenek is). Boldog vagyok a csapatommal, nyílván még sokat kell fejlődnünk, de az elején semmi nem könnyű. Nem könnyű nekik, ki kell segíteni a csatárokat, és a védőket is.”

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs
ÁLTALÁNOS
yolo

Leave a Reply