ronaldozidane

Cristiano Ronaldo: „Zidane egy igazi profi”

A Real Madrid portugál klasszisa egy Bajnokok Ligájával foglalkozó műsornak adott rövid nyilatkozatot, amiben beszél a tavalyi szezonról, a BL-döntőről illetve Zidaneról.

Tavalyi szezon
„Többet szerettem volna elérni. A végén sikerült megnyernünk a Bajnokok Ligáját, én pedig a sorozat legtöbb gólt elérő játékosa lettem a szezon folyamán. Talán ez volt életem egyik legjobb idénye.”

A végső büntető
„Amikor oda kell állnia egy büntetőhöz, az embernek sokkal hevesebben ver a szíve, mint máskor. Ez Milánóban különös igaz volt, hiszen egy döntő jelentőségű pillanatról volt szó. Amikor odaálltam tudtam, hogy belövöm, és ezzel győzni fog a Real Madrid.”

Zidane
„Egy igazi profi. Keményen dolgozunk az ő irányítása alatt. Ez sokat jelentett a tavalyi szezon folyamán is. Úgy gondolom, hogy egy remek ember. Hihetetlen érzéke van ahhoz, hogy megnyugtasson egy játékost. Zidane egy óriási edző, hiszen mindössze 6 hónap alatt BL-győzelemig vezetett minket. Minden elismerésre és tiszteletre rászolgált. Boldog vagyok, hogy itt van nálunk, én pedig az edzőmnek mondhatom őt.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
bl
ÁLTALÁNOS
iscoundecima

Leave a Reply