cr_hattrick

Sajtóvisszhang a madridi derbiről

Olé (Argentína) – Cristiano történelmet ír

Madrid királya: három megválaszolatlan góllal a Real 3-0-ra verte SImeone Atléticoját a városi El Clásicón. Ezzel a mesterhármassal Cristiano lett a városi derbik történetének legeredményesebb játékosa, maga mögé utasítva Alfrédo Di Stéfanót. A portugál ász ezzel már holtversenyben áll a La Liga góllövőlistájának első helyén Luis Suarezzel és Lionel Messivel, akik ugyancsak 8-szor voltak eredményesek. Habár ez a szezon nehezen indult a portugál számára, ezzel a formával nagy lépést afelé, hogy ismét elhódítsa az Aranylabdát.

The Mirror (Egyesült Királyság) – Kiütötték a versenyből az Atletit

Ez volt az a nap, amikor a Barcelona könnyen az ősi rivális Real elé ugorhatott volna a tabellán, ám nemhogy megelőzni nem sikerült a Királyi Gárdát, Zinedine Zidane csapata négypontosra növelte előnyét a katalánokkal szemben. A Barca képtelen volt megbontani a mérkőzés végére 9 főre fogyatkozó Málaga védelmét, így a Blancól az eredménytől függetlenül továbbra is a tabella első helyét tudhatták magukénak. Zidane csapata egy 29 mérkőzéses veretlenségi szériát szakított meg, továbbá ezzel a vereséggel – aminek köszönhetően már kilenc pont előnye van a városi rivális Realnak – a Matracosok valószínűleg kiszálltak a bajnoki címért folyó harcból.

L’Equipe (Franciaország) – Isconak köszönhető győzelem

Ronaldo triplájával a Real legyőzte az Atléticot a Calderónban megrendezése kerülő városi derbin. Ezzel a három ponttal már kilencre nőtt a különbség a két rivális között. Habár Ronaldo volt a mérkőzés embere, a portugál, és a Real Madridnál mindenki Isco zsenialitásának, valamint ragyogó teljesítményének köszönheti a győzelmet.

The Guardian (Egyesült Királyság) – Bale tökéletesen kivitelezett passza

Ebben a felállásban Ronaldo volt a csapat kilencese, aminek köszönhetően egy mesterhármassal hallgattatta el a Calderón közönségét. Miközben a portugál zseni eldöntötte a rangadót, Isco megtalálta a számára legjobb pozíciót, ahol szabadon mozoghatott, ennek köszönhetően a csapat egyik legjobbja volt a derbin. A spanyol mellett két társa, Mateo Kovacic és Luka Modric is jó mérkőzést játszottak.

Forrás: as.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
0-10
ÁLTALÁNOS
zz
A Sporting elleni keret

Leave a Reply