cr

Katia Aveiro: „Ezt el szeretném mondani, Cristiano…”

A Real Madrid portugál klasszisának nővére az Instagramon tette közzé az alábbi posztot…

„Ezt el szeretném mondani Cristiano… Amikor 12 évesen, könnyek között megérkeztél Lisszabonba, azt mondták, csak egy gyerek vagy Madeirából. Öt éven belül a Sporting első csapatában játszottál. Azt mondták átlagos vagy.

Pár hónappal később aláírtál a Manchester Unitedhez. Amikor megérkeztél Angliába, azt mondták, csak egy reménység vagy, de hat szezon alatt 118 gólt szereztél.

Amikor a Real Madrid leigazolt, azt mondták, csak a mezek eladására fogsz szolgálni. 2009 óta 418 meccsen 422 gólt szereztél, és tiéd a klub összes rekordja.

Amikor 2008-ban megnyerted az első Aranylabdád, azt mondták, az lesz az egyetlen, de neked már Öt van.

A válogatott kapitányaként azt mondták, nincs karizmád, és nincs meg benned az a győzelmi szellem, ami szükséges, de 2016-ban első portugálként megnyerted az Európa Bajnokságot.

Most, amikor pár meccsen nem találsz be földönkívüli módjára, azt mondják, csak egy játékos vagy, akinek majdnem befejeződött a pályafutása. Ne aggódj! Majd amikor egy újabb trófeával mosolyogsz az Eiffel-torony tetején, vagy amikor megnyersz egy újabb döntőt, ott lesznek mind. Természetesen tapsolni fognak.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
Harry Kane feltételei
ÁLTALÁNOS
lucass
A taktikánk lényege

Leave a Reply