ronika

Kérjük vissza Ronaldot!

Cristiano Ronaldo a tavalyi szezonban pontosan ekkor kapcsolt magasabb fordulatszámra. Idén is sikerülhet neki?

Cristiano Ronaldo az idei bajnoki kiírásban csupán 4 gólt szerzett. Ha ez nem lenne elég, teljesítményével még a leglágyabb szívü szurkolók haragját is kivívta magának. Egyelőre ez nagyon kevés a portugál klasszistól, de vajon ez a történet is szépen zárul majd, ugyan úgy, ahogyan a tavalyi?

A kérdésre a választ nem tudhatjuk előre. Mindenesetre azt látni lehet, hogy valami nagyon nincsen rendben a portugál klasszisnál. Nem gondoljuk azt, hogy „kiégett” vagy azt, hogy benne ennyi volt. Csupán mentálisan vannak igen komoly problémák, amiket ideje lenne orvosolni, mielőtt Florentino Pérez megunja.

A marketing és a reklám az első

Ha megnézzük, az utóbbi időben úgy látszott, mintha Ronaldot teljesen hidegen hagyná a Real Madrid. A játéka nem javult, egy bizonyos szinten megállt. Olyan teljesítményt nyújtott a pályám, amely még egy rossz középszerű játékosnál sem elfogadható. Mindeközben folyamatosan a médiában láthatjuk viszont a saját termékeit reklámozva. Az alázat, amely hiányzik mostanság Ronaldoból. Nem a munka iránti alázatról beszélünk, hanem a sport iránti alázatról!

Mindent megnyert, elveszett a motiváció?

Sok játékos esetén felmerült a kérdés a motivációval kapcsolatban. Ronaldo eddig mindig meg tudott újulni, de a legutóbbi aranylabda győzelem után mi úgy érezzük, talán kicsit elszállt vele a ló. Megérdemelten nyerte a díjait, megérdemelten döntött meg rengeteg rekordot, de valahol eközben az út közben elhagyta önmagát. Ha sikerül megtalálnia újra a sikerre éhes Ronaldót saját magában, a gondok szertefoszlanak majd.

A család mindennél fontosabb

Minden játékos életében fontos a család. Ronaldo is ezek közé az emberek közé sorolható. A karrierszemélete megváltozott a gyerekek érkezésével. Ez természetes, de a pályán mutatott teljesítményén is meglátszik. Mi ezt gondnak nem tudjuk mondani, hiszen 32 évesen ennyi díj megnyerése után a család mindenképpen nagyobb szerepet tölt be egy ember életében, különösképpen Cristiano Ronaldo életében. Reméljük, a gyerekek inkább motiválják őt.

Élő legenda marad

Bármi is történjen: élő legenda marad Ronaldo. Az, hogy most egy rosszabb periódusban van nem fogja beárnyékolni a rengeteg sikert és azt az odaadást sem, amivel a Real Madridért dolgozott nap, mint nap. Ahogy ismerjük, meg fog újulni, ez idő kérdése. Minden támogatásra szüksége van

Egy legenda, akinek élvezni kell a játékát, amíg aktívan futballozik. Egy legenda, akit nem szabad sose letemetni.

Egy legenda, aki ma elkezdheti a gólokat ontani.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
rr00

Leave a Reply