13662224_1447646391920865_1346388009512930174_o

Nacho: „Minden egyes alkalommal motiváltan és keményen dolgozom, még akkor is, ha nem lépek pályára.”

Három Real Madrid játékos adott interjút a Deportivo elleni győzelem után.

Három Real Madrid játékos adott interjút a Deportivo elleni győzelem után.

Nacho

A mérkőzés: „Nem úgy kezdődött számunkra a mérkőzés, ahogy azt mi elképzeltük, de szerencsére a végén mi örülhettünk egy remek teljesítmény után. Mindig hasznos, amikor rengeteget birtokoljuk a labdát, hiszen abból nem tudnak támadást indítani ellenünk. Ma mindenki remek teljesítményt nyújtott egyénileg és csapatként is. Letámadtunk már a saját térfelükön, ezáltal rengeteg helyzetet tudtunk kialakítani.”

Saját teljesítmény: „Mindig próbálok a feladatomra koncentrálni, ami a védekezés, viszont a mai napon az egyik legjobb mérkőzést játszottam mióta a Real Madridban vagyok. Két gólt is sikerült szereznem, ez egy csodálatos élmény az életemben. Mi a titkom? Minden egyes alkalommal motiváltan és keményen dolgozom, még akkor is, ha nem lépek pályára, és mindig bízok magamban.”

Erőfeszítések: „Minden nap keményen dolgozunk az edzéseken, hogy a legjobbunkat mutassuk a pályán. Bale? Amikor egészséges, akkor rendkívül sokat tud hozzáadni a csapat játékához ez nem kérdés.”

Bale

Minősítés: „Jól érzem magam. Még mindig nem vagyok a legjobb formámban, de minden egyes mérkőzéssel közelebb kerülök ahhoz. Boldog vagyok, hogy a sérüléseimet letudva újra játszhatok. Egyértelmű, hogy részt akarok venni minden találkozón, a nagyobb mérkőzéseken, rangadókon, amelyek még hátra vannak ebben a szezonban.”

Gondolkodásmód: „A Real Madrid csakis csapatként nyerhet. Úgy gondolom, hogy hamarosan kilábalunk végleg ebből a jelenlegi hullámvölgyből. Minden nap keményen fogunk dolgozni, hogy a következő mérkőzéseken is hasonló jó eredményeket érjünk el. Nagyon nehéz feladat lenne innen megnyerni a bajnokságot, viszont mi sosem adjuk fel.”

Casemiro

„Végre egy olyan mérkőzést tudtunk játszani, amelyen majdnem minden úgy alakult, ahogy szerettük volna. Remek játékot mutattunk, sok góllal. Mindenkit megérdemel a dicséret az egész csapatot, azokat is, aki ma nem léptek pályára. Egységesen, együtt érünk el minden egyes sikert. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Real Madridnál csak a győzelem az elfogadható. Ma sikerült bizonyítanunk, hogy igenis tudunk jó játékkal nyerni, és nem hagyjuk, hogy leírjanak bennünket. Bízunk abban, hogy elérhetjük a céljainkat.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
Dani Cabellos is megsérült

Leave a Reply