„Nem tetszett, ahogy a szurkolók fogadták Benzema visszatérését.”

A csapat vezetőedzője adott interjút a Deportivo elleni mérkőzés után.

A csapat vezetőedzője adott interjút a Deportivo elleni mérkőzés után.

Összegzés: „Fogalmam sincs, hogy mi változott a csapaton belül a Villareal elleni mérkőzéshez képest. Az volt a különbség, hogy most gólra tudtuk váltani a helyzeteinket. Elégedett vagyok az eredménnyel és a mutatott játékkal is. Kellett már egy ilyen mérkőzés, szüksége voltak a játékosaimnak erre. Mindig különleges győzni hazai pályán, viszont hét gólt lőni felemelő érzés. Ez után arra törekszünk majd, hogy ezt a játékot megismételjük a többi ellenfelünk ellen is. Élvezettel szeretnénk játszani.”

Szurkolók: „Szeretnénk, ha a közönség minden mérkőzésen támogatna minket. Ha rosszabbul, ha jobban megy a játék, rájuk mindig szükség van. A Real Madridnál mindig is elképesztő volt a játékosok és a szurkolók közötti kapocs. Részese voltam én is olyannak, hogy kifütyült a közönség. Most azt kérem tőlük, hogy támogassák a csapatot mindenben.”

Felállás variációk: „Több alakzatban is képes játszani a csapat, és most a 4-3-3 mellett döntöttem. Jól is működött, viszont nem a taktikai változások miatt sikerült ilyen győzelmet aratnunk, sokkal inkább a hozzáállásunk vitt előre minket.”

BBC: „Mindegyikük már bizonyította, hogy milyen fantasztikus játékosok. Nem most volt már, hogy egyszerre a pályán lehettek. Nagyon örülök, hogy Bale újra kezd formába lendülni. Az viszont nem tetszett, ahogy fogadták Benzema visszatérését, viszont ezzel nem foglalkozom csak a jóra emlékszem vissza.”

Sérülések: „Sosem vagyok boldog, amikor nem áll valamelyik játékosom a rendelkezésemre. A jelenlegi helyzet pedig korántsem jó, hiszen két belső védőm is lábadozik. Nem vagyok emiatt boldog, de ez benne van sajnos a futballban. Arra koncentrálunk, hogy a lehető legjobban helyettesítsük a hiányzóinkat.”

Cristiano: „Össze kellett varrni a sebét, két vagy három öltéssel, de már jól érzi magát.”

Isco: „Nagyon fontos játékos a klub számára, és ezt bizonyítsa is az a tény, hogy rengetegszer kapott lehetőséget az irányításom alatt. Edzőként nem egyszerű feladat kiválasztani mindig egy kezdőcsapatot, nem tudok mindenkinek lehetőséget adni mindig, viszont Isco a Real Madrid kulcsjátékosa.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply