i

De Gea célkeresztben?

Sajtóértesülések szerint nyáron a Real Madrid kapus poszton erősíthet.

A Real Madriddal kapcsolatos átigazolási pletykák naponta járják a médiát. Azonban egyre több média beszámol arról, hogy a Real Madrid világklasszis kapust szerződtetne a nyár folyamán.

De Gea

A Marca információ szerint az ajtók kinyíltak De Gea előtt. De Gea maga is nyitott a váltásra és szívesen csatlakozna a Real Madridhoz. Tudniillik Zidane kijelentette, hogy a téli transzfer időszakban nem igazol a csapat, ezért megszakadtak a tárgyalások az Athletic Bilbaoval Kepa Arrizabalagaval. A Real Madrid szeretne azonban a nyáron egy riválist Keylor Navas mellé. Így vetődött fel a spanyol hálóőr neve. Valjuk be őszintén: elég abszurdnak tűnik a hír. A Manchester United José Mourinho alatt most kezdett el építkezni. Kizártnak tartjuk, hogy a José megválna legjobb kapusától.

Thibaud Courtois

A másik kiszemelt nem más, mint a belga Thibaud Courtois. Róla korábban is jelentek meg pletykák, miszerint távozna a Chelsea együtteséből. Florentino Pérez egyik kedvence a belga hálóőr, így nem elképzelhetetlen, hogy a nyáron hivatalos ajánlatot tesz érte a Real Madrid. Kérdés, mennyire fonódik össze az ügy Eden Hazard átigazolásával. Szó volt a médiában arról, miszerint Toni Kroos lehet a kulcs a transzfer nyélbe ütésében, azonban ezt is abszúrdnak véljük.

Mi úgy gondoljuk, hogy legkevésbé szükséges kapus poszton erősíteni. Amíg hivatalosan nem erősítik meg a média spekulációit, addig helyén kell kezelni az ilyen jellegű híreket. Eden Hazard azonban nagy erősítést jelentene a csapatnak akkor is, ha a most hétvégi siker talán eltakarja a valóságot: A csatárproblémát.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
00
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply