th

A Mestalla-ba látogat a Real.

Egy kemény teszt vár ránk, a PSG elleni derbi előtt.

2018.01.27-én 16:15-ös kezdésssel, a Mestalla-ba látogat szeretett csapatunk. Egy dolog biztos, hogy nehéz meccs várk ránk. A Valencia, az eddigi 10 hazai meccséből 7-et megnyert, és a megszerezhető maximális 30 pontból 23-at be is gyűjtött. Az ősi riválisunk ( Barcelona) tavaly év végén  megpróbálta elhozni a 3 pontot, azonban nekik is „csak” 1 pont jutott, egy késői Jordi Alba góllal.

Nagyon sokan azt mondják, hogy már tét nélküli a meccs, hiszen a bajnokság már elúszott. Azonban, pár dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni. Való igaz, hogy az első helyért folytatott párharc már minden bizonnyal eldőlt, viszont ahhoz, hogy a jövőévi BL-ben főtáblásak legyünk, valahogy el kellene csípni a bajnokság első 4 helyének valamelyikét. Ebbe viszont nem sok újabb botlás fér bele, hiszen a sárga tengeralattjárósok 1 ponttal állnak mögöttünk az 5.helyen. Igaz, hogy nekünk még van egy elmaradt meccsünk.

És ne feledjük el, a hétközi Leganés elleni kiesést sem. Az amúgy is közismerten „finnyás” madridi publikum, aligha venné jónéven , ha ma is 3 pont nélkül távozna a csapat Valenciá-ból. 

Jó hír, hogy a ‘BBC’ mindhárom tagja egészséges, és játszani fog a koradélutáni meccsen. Igaz, hogy a portugál zseni bal szeme alatt, egy kis monokli nehezítheti a dolgát, amit a múltheti Deportivo elleni meccsen szerzett magának, 2.gólját követően. Ronaldonak, egyébként kimondottan jól megy a Valencia otthonában, hiszem az elmúlt 6 évben rendre gólt lőtt,, vagy legalább gólpasszt adott. Számokra lebontva, 6 gól és 2 gólpassz fűződik a nevéhez.

Forrás:https://www.realmadrid.com/en

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS
valencia-vs-real-madrid

Leave a Reply