28238452_1879719728727301_1132139186538343829_o

„Számomra nem létezik olyan, hogy B csapat.”

Az Espanyol elleni vereség után Zidane is nyilatkozott.

Az Espanyol elleni vereség után Zidane is nyilatkozott.

„Egyik csapatrész sem tudott a mai napon megfelelő teljesítményt nyújtani. Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, voltak helyzeteink, viszont a második játékrészben nem hoztuk azt a szintet sem. Nem voltunk egyáltalán veszélyesek az ellenfelünkre, és ha ez nem lenne elég még kiábrándító játékot mutattunk. Viszont nem érdemeltünk vereséget, de győzelmet sem. Az Espanyolnak sem volt rengeteg helyzete, viszont mégis sikerült betalálniuk. Ez most egy nagyon gyenge teljesítmény volt és egy szomorú vereség.”
 
„A futball néha megtréfál minket. Visszább álltunk a második félidőben, de ennek ellenére úgy gondolom nem érdemeltünk vereséget. Szomorú vagyok, hogy nem sikerült ott folytatnunk, ahol legutóbb abbahagytuk, de tovább kell lépnünk ezen is.”
 
„Amikor már csak néhány perc van hátra a mérkőzésből és döntetlenre állunk néha kockáztatnunk kell a győzelem érdekében. Ramos ezért ment fel támadni, mert győzni akartunk. Sanos végül nem nekünk sikerült megszerezni a győztes gólt.”
 
„Számomra nem létezik olyan, hogy B csapat. Mind a 25 játékosomnak a szezon során hozzá kell tenniük a magukét. Viszont most nem tudtunk csapatként jól szerepelni.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
el-clasico-majus

Leave a Reply