zzz

Zidane: „A saját játékunkat fogjuk játszani Párizsban”

A Real Madrid francia szakvezetője a Paris Saint-German elleni Bajnokok Ligája visszavágó előtt állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére

„A saját játékunkat fogjuk játszani a mérkőzésen. Mindannyian készen állunk, ezért van itt az egész csapat. Összpontosítunk, és készen állunk a mérkőzésre. Nagyon nehéz dolgunk lesz. Egyikünk holnap kiesik, de ez része a labdarúgásnak. Jó teljesítmény, ez minden, amit látni akarok.”

Légkör
„Mindannyian hozzászoktunk az ilyen típusú mérkőzésekhez. 11 a 11 ellen leszünk a pályán, csak a saját játékunkra szabad fókuszálnunk. Vad légkör fogad majd minket, ebben biztos vagyok.”

Visszatérés Franciaországba
„Ez Párizs, én Marseilles-ből származom (nevet). Mindig örömmel térek vissza Franciaországba. Nem gyakran jövök át ide, de különleges érzés újra itt lenni. Azért jöttünk ide, hogy mérkőzést játsszunk. Az a legfontosabb, hogy a készen állunk, jó teljesítményt kell nyújtanunk egy olyan csapat ellen. Mindent meg fognak tenni, hogy megnehezítsék a dolgunkat.”

Kapott gól nélkül
„Ezt nem tudjuk irányítani. Az, hogy kapunk egy gólt nem jelent semmit. Készen kell állnunk minden eshetőségre, de ez igaz a PSG-re is. 90 perc után meglátjuk mi lesz.”

„Itt vagyok már néhány éve ezzel a csapattal. Mindig nehéz dolog kijelölni a kezdőt, mert mindenki szeretne játszani. De ez a munkám része. Nem mondok egyelőre semmit a csapatról. Amit mondhatok, az az, hogy készen állunk, mindenki kész pályára lépni.”

Neymar nélkül
„Ez még semmin nem változtat. Ugyanakkor Neymar kivételes játékos, de ez nem jelent semmit. A többi játékos is nagyszerű erőt képvisel. A motivációjukkal biztosan nem lesz probléma. Kivételes játékosok alkotják a PSG csapatát.”

Di Maria
„Hihetetlen játékos, aki nagyszerű eredményeket ért el a Real Madriddal. A középpályán bárhol bevethető. Gyors, nagyszerűen mozog, kivételes a lövőtechnikája. A saját játékunkat kell játszani, hogy megakadályozzuk őket.”

Kulcsmeccs
„Ez még nem a döntő, csupán a legjobb 16 között vagyunk. Persze tudjuk, hogy mekkora fontossággal bír egy ilyen összecsapás. Nagyszerű teljesítményre törekszünk. Tökéletes mérkőzést kell lehoznunk.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply