Nem fog hiányozni a megfelelő hozzáállás részünkről.

Sergio Ramos is nyilatkozott a Paris Saint-Germain elleni mérkőzés előtt.

Visszavágó a Paris Saint-Germain ellen: „50-50 százalék az esély. Nem fog hiányozni a megfelelő hozzáállás részünkről. A Bajnokok Ligája egy olyan terep, amit mi különösen szeretünk. Minden izgalmas megmérettetés vonzó a nagy játékosok számára, ezért futballozunk, és ez a mérkőzés ilyen. Az odavágón egy nagyon jó eredményt értünk el, de az csak az első meccs volt. Meg kell csinálnunk a feladatunkat. Itt, Párizsban kínálkozik egy nagyszerű lehetőség, hogy megmutassuk a világnak, amit mi a legjobban szeretünk csinálni. Ez gyakorlatilag egy előrehozott döntő. Két kiváló csapat találkozik.”

A PSG panaszai a játékvezetőre a madridi találkozó után: „A középpontban nem a bírónak kellene lenni. Kívánjuk neki, hogy nagyon jól vezesse a mérkőzést, és ne legyen hibája.”

Hangulat a PSG otthonában: „Mindenki megpróbálja a maga módján elbizonytalanítani az ellenfelét, de ez nem fogja megváltoztatni a mi szándékunkat és hozzáállásunkat. Nekünk is megvannak a saját fegyvereink. Úgy akarunk játszani, ahogy tettük azt az előző mérkőzésen, a saját szurkolóink előtt.”

Neymar hiánya: „Neymar nem egy olyan játékos, mint bárki más, ő egy más típusú futballista. Mikor játszik, az embernek mindig figyelnie kell, de a PSG-nek van sok más rendkívüli labdarúgója, akik tudják pótolni. Ismerjük Angelitót (Ángel di María), ő többet segít a védekezésben, mint Neymar.”

Marcelo visszatérése: „Mindig örülünk, ha egy csapattársunk visszatér. Marcelóra ez különösen igaz, mivel sokat javít a játékunkon. Egyszerű út jellemezni. Mind védekező, mind támadó szempontból megteremti a különbséget.

Kezdőcsapat: „Még nem tudjuk, ki fog pályára lépni. Mindenkinek megvan a saját szerepe, mindenki egyaránt fontos. Jobbak vagyunk, ha csapatként működünk. Ez döntő fontosságú az ilyen sportokban.”

Dani Alves szavai, miszerint a Real Madridnak elég csupán 10 nagyon jó perc a győzelemhez: „Mindenkinek meg kell engedni, hogy elmondja a véleményét, nincs ezzel probléma. Nem fogok most a játékstílusunkról beszélgetni, de úgy gondolom, hogy az előző találkozón jól teljesítettünk 90 percen át.”

Kulcs a negyeddöntőhöz: „Minden a részletektől függ, mint például a koncentráció és a taktika. Úgy gondolom az összpontosítás különösen fontos, mivel minden apró hiba sokba kerülhet. Nekünk muszáj mindent beleadnunk. „

 

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
zzz
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply