cikk_banner_524x380

Komoly városi rangadó Madridban

Komoly városi rangadó jön

Lassan eljön az ideje, hogy felhúzzuk a Realos ágyneműnket. Péntek este ugyanis már nem árt a szombati, Atlético elleni idegenbeli bajnokira hangolódni. Ha pedig eljön a kezdő sípszó, a címeres bögre már legyen az asztalon, benne egy jó adagnyi, a hűvöskés őszi időhöz illő, gőzölgő kakaóval – vagy igény szerint valami komolyabb itókával –, a mezt pedig készítsük be időben, hogy mielőtt kezdődik a városi derbi, csak fel kelljen kapni.

Ne maradj le! Real Madrid hétvége a Fürge Nyusziban!
Vásárolj most 20-65% kedvezménnyel! Ráadásul ha a vásárlásod értéke eléri a 10.000 Ft-ot,
akkor megajándékozunk egy Adidas Real Madridos pénztárcával

Nem véletlen, hogy ilyen nagy várakozás előzi meg az Atlético elleni bajnokinkat, hiszen ezúttal nagyon komoly rangadóra van kilátás. Nyilván a két madridi alakulat mindig parázs csörtéket vív egymással, ezt azonban ezúttal csak fokozza az, hogy jelenleg épp a tabella első két helyét foglalják el a csapatok. A Real áll jobban egy kicsivel, egészen pontosan egy ponttal, így nem is kérdés, hogy Zinedine Zidane együttese számára nagyon fontos lenne, hogy idegenben is jó eredményt érjen el, egy győzelemmel ugyanis máris lépéselőnybe kerülhetne riválisával szemben.

A két csapat igen gazdag közös múltját talán kár is idecitálni, de nem árt visszatekinteni egy kicsit a közelmúltba. Az utolsó hat egymás elleni tétmeccs ugyanis nagyon kiegyensúlyozott képet mutat. Egy-egy Real-, és Atlético-győzelem mellett ugyanis négy döntetlen szerepel az eredménylistában. Ha csak a Rea vendégjátékait nézzük, az alapján is nehéz lenne jósolni, hiszen egy-egy győzelem, döntetlen és vereség a mérleg a matracosok otthonában. Bár a nyári felkészülési időszakban is találkozott egymással a két csapat, és egy gólzáporos meccsen 7-3-ra az Atlético nyert, ebből azért kár lenne nagy következtetéseket levonni. Már csak azért is, mert a bajnokságban azóta a matracosok 6 meccsen összesen rúgtak 7 gólt, tehát úgy tűnik, hiába a nyári 126 milliós igazolás Joao Félix személyében, egyelőre tartja magát az Atleticó „jó szokásához”, és elsősorban biztos védekezésére építve igyekszik eredményes lenni – ami eddig úgy tűnik, működik is.

A Real soraiban azonban ott van egy kirobbanó formában lévő Karim Benzema, akinek a góljaira most is nagy szükség lesz. A csapat számára ugyan nem indult túl fényesen a szezon, azonban végre kezd szépen kiegyenesedni a gárda, ez mutatja az is, hogy már a tabella élén állnak Ramosék, ami nagyon jó hír.

A második jó hír az, hogy hamarosan következik az szezon eddigi legfontosabb és legnagyobb téttel bíró mérkőzése! Ideje tehát elkezdeni ráhangolódni a meccsre. Elő a mezekkel, sálakkal, és mindennel, ami Realos. Ha pedig véletlenül ilyen téren épp deficittel bír valaki, itt a harmadik jó hírünk is. A Fürge Nyuszi Focivilág ezen a hétvégén Real Madrid-napokat tart. Minden realos szurkolói termékük extra kedvezményekkel szerezhető be. Sőt, még ajándék is ütheti azok markát, aki ezen a hétvégén vesznek náluk reálos termékeket.

Egyelőre ennyit a jó hírekről. Reméljük a következővel szombaton késő este szolgálhatunk majd.

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosBAJNOKSÁG
BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK

Leave a Reply