Zidane keretet hirdetett a Rayo Vallecano elleni edzőmeccsre

Hivatalos közvetítés továbbra sem lesz.


Zinédine Zidane hét ifistát nevezett a Rayo Vallecano elleni barátságos, felkészülési mérkőzésre, ami holnap (szerda) délután kerül megrendezésre az Alfredo Di Stefanóban. A mérkőzést továbbra sem lehet élőben követni, mivel a Real Madrid ezt egy edzőmeccsnek tartja.

Zizou 22 játékossal készül a találkozóra, ami azt jelentheti, hogy két különböző kezdőcsapatot állít majd fel.

Az első csapat tagjai, akik ott lesznek: Courtois, Lunin, Odriozola, Carvajal, Nacho, Militao, Marcelo, Valverde, Modric, Casemiro, Lucas Vázquez, Rodrygo, Vinícius, Benzema és Borja Mayoral.

Ramos, Bale, Kroos és Luka Jovic vasárnap még a válogatott mezében léptek pályára, ezért pihenőt kaptak. Carvajal szintén a válogatottnál volt, de nem kapott lehetőséget.

Hazard, Varane és Mendy sem áll Zidane rendelkezésére, mivel ők ma este teljesítik a válogatottbeli feladatokat. Ödegaard, Mariano és Asensio folytatják a rehabilitációs munkákat.

Az ifisták, akik ott lesznek: Victor Chust és Javi Hernandez (védők), Antonio Blanco, Sergio Arribas és Ivan Morante (középpályások), valamint Marvin Park (csatár).

Pablo Ramos, Sergio Santos, Carlos Dotor és Juanmi Latasa is az első csapattal végzi az edzéseket, de ők nem kaptak meghívót Zidane-tól. Ahogyan a csapat harmadik számú hálóóre, Diego Altube sem.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply