Így búcsúztak a társak Ramostól

Sergio Ramos távozása nagy nyomot hagyott a csapattársakban is, ezért nem meglepetés, hogy szinte az összes madridista legendának nevezi a kapitányt. A közösségi média búcsúlevelek összefoglalója.


MARCELO

„Oh Kapitány! Kapitányom! Testvérem: Köszönök mindent, amit együtt csináltunk, amit tanítottál nekem, és amit elértünk az éve során. Testvér.. a legjobbakat kívánom neked, megérdemled!!! LEGENDA!”

BENZEMA

„Több, mint egy Kapitány. A barátom. A testvérem. Köszönet minden pillanatért, amit együtt töltöttünk a siker útján. Mindent jót kívánok Legenda!”

VARANE

„Trófeákkal teli generáció élő legendája és kapitánya. Sokat tanultam tőled, és nagyon szerettem ezt a duót, amit mi alkottunk. Gratulálok neked a Madridban töltött évekért, példaértékűen képviselted a csapatot és sok gólt szereztél! Tisztelet!”

COURTOIS

„Köszönöm az együtt töltött időt, a példamutatásod és az elkötelezettséged. A Real Madrid legendája vagy. A legjobbakat kívánom neked, kapitány!”

CARVAJAL

„Hamarosan találkozunk kapitány. Te vagy az élő példája annak, amit a Real Madrid képvisel: áldozat, erőfeszítés, odaadás, tehetséges és mindenekelőtt a profizmus. Nyolc éve tanulok a legjobbaktól. Te vagy a legjobb kapitány. Sok szerencsét a jövőben, nagy ölelés barátom!”

IKER CASILLAS

„Ma elhagytad az otthonod, de mindig a Real Madrid legendája leszel! Boldogság tölt el, hogy ennyi szép jó pillanatot töltöttünk együtt. Minden jót a jövőben!”

XABI ALONSO

„Örök. Köszönöm.”

ZIDANE

„LEGENDA. Nagy öröm és megtiszteltetés volt, hogy csapattársként és edzőként is partnerek voltunk. Remek kapitány! Mindent nagyon köszönök.”

KROOS

„Nincs szükség szavakra. Minden idők legjobb védője. Micsoda öröm volt veled játszani.”

LUCAS

„Reménykedtem benne, hogy nem jön el ez a nap, de biztos vagyok abban, hogy ma mindannyian veszítettünk. Személy szerint elvesztettem azt az embert, aki egy igaz barát volt, aki testvérként fogadott az első naptól kezdve. Nélküled teljesen más lett volna az utam. Örökké az emlékeztünkben marad amit együtt éltünk meg, sikerek és a nem túl jó pillanatok is. Ezt senki nem veheti el tőlünk. A pályán, az öltözőben és a Madridizmus egyik legjobb harcosa távozik, a csaták legjobb társa, a klub történelmének legjobb kapitánya. Mindenki tudja, hogy ki vagy. Találkozunk, hiányozni fogsz. Biztos vagyok benne, hogy útjaink újra találkozni fognak. Hamarosan találkozunk barátom. KÖSZÖNÖM!”

JOVIC

„Az egyik legjobb játékos, akivel valaha találkoztam. Öröm volt veled egy csapatban játszani. Real Madrid, Európai és a világfutball legendája. Az egyik legnagyobb támogatóm voltál a pályán, és azon kívül is. Ezt sosem fogom elfelejteni. Még egyszer köszönöm és sok sikert kívánok az életedben, és karriered következő szakaszában!”


A cikk nem tartalmazza az összes csapattárs búcsúját, kizárólag a forrásban megjelenteket.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKNYILATKOZATOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply