Levante – Real Madrid: Előzetes

Holnap rendezik meg a Levante – Real Madrid spanyol bajnoki mérkőzést. Összegyűjtöttünk nektek érdekességeket és statisztikákat a mérkőzéssel kapcsolatban.


Előző mérkőzések:

Az első mérkőzést 2004-ben játszotta a két csapat egymás között, azt a mérkőzést a Real Madrid nyerte 5-0-ra, azon a mérkőzésen betalált Ronaldo, Figo, Beckham és Owen is. Eddig 28-szor találkoztak egymással, ebből 2-szer a kupában. A Levante 4-szer a Real Madrid 12-szer míg döntetlen 2-szer született. A kupában amikor találkoztak a Real Madrid hazai pályán 8-0-ra ütötte ki a Levantét, így a visszavágón már nem számított, hogy kikaptak 2-0-ra. Abban az évben 2011-ben a Real egyenesen a döntőig menetelt ahol a Barcelonával találkozott. 0-0-as döntetlen után a hosszabbítás 103. percében C. Ronaldo góljával nyertük meg a mérkőzést. Ezzel a 18. kupa győzelmet ünnepelte a csapat.

Legtöbb gólt szerző játékosok ezeken a mérkőzéseken:

Ezeken a mérkőzéseken a legtöbb gólt C. Ronaldo szerezte, szám szerint 14-et, mögötte Benzema áll 9-el és a harmadik helyen van Nistelrooy 7 góllal. A Levanténál a legeredményesebb játékos Morales és Roger 3-3 góllal. Ők még mindig a Levante játékosai szóval holnap rájuk kell figyelni nagyon a Reálnak.

Érdekességek:  

Hazard tavaly februárban a Levante ellen szenvedett el egy súlyos sérülést. Hazardot ezt követően műteni is kellett. A mérkőzést a Real Madrid elveszítette 1-0-ra.

 

Hírek szerint Luka Modric holnap nem tarthat a csapattal, mivel a tegnapi edzésen megsérült, hivatalos megerősítés még nincsen!

Talán ezek is érdekelhetnek:

NYILATKOZATOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply