Valverde: Fejlődni akarok, és mindent megszeretnék nyerni a csapattal

„Nagyon boldog és büszke vagyok, egy álmom vált valóra azzal, hogy a Real Madridban játszhatok” – mondta a középpályás.


Fede Valverde a klub hivatalos médiacsatornájának adott interjút, miután meghosszabbította a szerződését 2027-ig. A középpályás a következőket mondta: „Nagyon boldog és büszke vagyok. A szüleim, a feleségem és a fiam mindig mellettem van és segítenek nekem. Ez nagy lépés mindannyiunk számára. Minden pillanatát megéljük. Egy valóra vált álom, hogy továbbra is a Real Madridban futballozhatok, és reméljük, hogy címeket nyerek a csapattal.”

„Számomra nincsenek határok. Mindig igyekszem a legjobbat kihozni magamból, mindent beleadok a pályán és a pályán kívül is. Szeretnék példa lenni sok gyerek és felnőtt számára. Tovább fejlődök és megpróbálok minden címet begyűjteni a csapattal. Próbálok segíteni a Real Madridnak, hogy jobbak legyünk, remélem minden pillanatát élvezni fogom, az edzéseket és a mérkőzéseket amit a Bernabéuban fogok játszani.”

Madridba való igazolás

„Erre nincsenek szavak, ez olyan amire sose számítasz. A válogatottban játszottam amikor közölték velem, amikor a szüleimnek elmondtam sírva fakadtak. Ez nagyon különleges pillanat volt számomra, mintha egy álom lett volna. A világ legjobb klubbja akart engem szerződtetni, és nyílván nem gondolkodtam rajta. Éltem a lehetőséggel és boldoggá tettem a családtagjaimat.”

Értékek

„Küzdeni kell azért amit elakarsz érni, azért amiért álmodsz. Mindig is a világ legjobb csapatában szerettem volna játszani. Sikerült, de tovább kell küzdened azért amit elakarasz érni. A csapatnak a tagja lenni fantasztikus érzés.”

„Azóta mióta betettem először a lábam Valdebebasba azóta minden nap a legjobb napjaim közé tartozik. Nagyon élvezem az itt létet és sokat tanultam az itt töltött idő alatt, emberként is sokat tanultam. Mindig visszaemlékszek arra a napra amikor először tettem be a lábam a Valdebebasba, remélem, hogy soha nem lesz vége ennek.”

Ancelotti

„Igyekszem tőle és az edzői stábtól is tanulni minden nap. Meghallgatom őket és hasznosítom edzéseken és a pályán őket. Azt kéri tőlem, hogy azt játszam amihez értek, például nyomás alá helyezem az ellenfelemet, részt veszek a támadásokban és visszamegyek védekezni is. Sok mindenben próbálok segíteni.”

Mindent beleadsz

„Nem lehet szavakban megfogalmazni. Azt gondolom, hogy mindent megteszek a csapatért, a Real Madridért és a szurkolókért akik azért dolgoznak, hogy jegyet vehessenek a mérkőzéseinkre. Addig csinálom amíg ki nem hozom a maximumot magamból, így adhatom vissza azt a támogatást amit kapok.”

A szurkolók visszatérnek a Bernabéuba

„Mindig azt mondom, hogy a szurkolók hajtanak téged, ha nehéz helyzetben vagy, vagy ha nem jön össze semmi. A lelátó energiát ad mindenkinek és ez plusz motiváció nekünk. Az, hogy a Celta elleni meccsen már itt lehetnek velünk az nagy örömet okoz nekünk, élvezni fogjuk a mérkőzést. Megpróbálunk nyerni a szurkolóknak.”


Forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKNYILATKOZATOK
ÁTIGAZOLÁSOKKiemeltNYILATKOZATOKSzerződések

Leave a Reply