Kétarcú kezdőcsapat – avagy tapasztalat vs. fiatalság – SZAVAZÁS

Carlo Ancelotti számára most már kétéle kezdőcsapat is rendelkezésre áll: pályára tud küldeni tapasztalt és fiatal játékosokat is, külön-külön.


Eduardo Camavinga érkezése még tovább sűrítette a Real Madrid kontrasztját, tehát Mr. Ancelotti több lehetőség közül is választhat. A kétarcú kezdőcsapat között átlagosan 10 év korkülönbség van. Az elsődleges kezdőcsapt átlagosan 31 esztendős, míg a fiatalok átlaga 21,6 év.

A Real Madrid megszokott, tapasztalt kezdőtizenegye:

  • Thibaut Courtois; Dani Carvajal, David Alaba, Marcelo; Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric; Gareth Bale, Karim Benzema, Eden Hazard.

A Real Madrid fiatal, új kezdőtizenegye:

  • Andriy Lunin; Marvin Park, Jesus Vallejo, Éder Militao, Miguel Gutierrez; Antonio Blanco, Eduardo Camavinga, Fede Valverde; Marco Asensio, Rodrygo, Vinícius Júnior.
[poll id=”49″]

A kapuban

Courtois 29 esztendősen vitathatatlanul a Real Madrid első számú hálóőre, és vitathatatlanul pályafutása legjobb formájában van Madridban. A 2026-ig szóló szerződése még biztosabbá tette a helyzetét, mögötte a 22 esztendős Andriy Lunin áll a sorban.

A védelem

Carvajal (29), Alaba (29), Nacho (31) és Marcelo (33) a már jól megszokott kezdőcsapat, de Ancelotti előszeretettel alkalmazhatja a fiatalságot is, ami szerint Militao (23), M. Gutierrez (20), Vallejo (24) és a 21 esztendős Marvin Park kapna helyet.

A középpálya

A Real Madrid kétarcúságának Eduardo Camavinga ad főszerepet, tehát a középpálya. A 18 esztendős játékos a legfiatalabb a keretben. Kroos (31), Modric (36) és Casemiro (29) a kirobbanthatatlan tengely, míg ami a fiatalokat illeti: Antonio Blanco (21), Valverde (23) és a fent említett Camavinga (18).

A támadósor

Benzema (33), Bale (32) és Hazard (30). Valószínűleg ezzel a támadósorral fogunk találkozni a legtöbbet ebben az idényben, de amennyiben Ancelotti a fiatalok mellett dönt, így nézhet ki a felállás: Vinícius (21), Rodrygo (20) és Marco Asensio (25).


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGNYILATKOZATOKSÉRÜLÉSEK
Visszatérés a Bernabeuba

Leave a Reply