Karim Benzema, a 2022-es Aranylabdás?

Neki van a legnagyobb esélye, ezt pedig hétről hétre bizonyítja.


Karim Benzema elképesztő szezont fut a Real Madridban, teljesítménye miatt pedig rendre bizonyítja azt, hogy ő lesz a 2022-es Aranylabda nyertese. A francia támadó kedd este két gólt szerzett a Manchester City elleni BL-találkozón, amivel újabb lépést tett a rangos elismerés elnyeréséhez, valamint a csapatnak is sokat számított a két találata, amivel így mindössze egy gólos hátrányból várhatják a visszavágót.

Benzema az idei szezonban 48 mérkőzésen 46 gólt és 14 gólpasszt szerzett, ami fenomális teljesítmény. Ő a LaLiga gólkirálya, de még a Bajnokok Ligájában és ő áll az első helyen. Mindemellett a legtöbb gólpasszt jegyző játékos a spanyol bajnokságban.

Az életkora nem igazán múlja felül a franciát, és ismét láthatjuk, sőt még inkább jobb lett mióta kilépett Cristiano Ronaldo árnyékából. A Real Madrid igazi vezére lett. Benzema nem csak gólokat, hanem fontos gólokat szerez és rendkívül fontos szerepet játszik a Blancók idei Bajnokok Ligája menetelésében. Kulcsszerepet játszott a Szuperkupban is és Franciaország Nemzetek Ligája trófeájában is. Ha ez nem lenne elég, hamarosan újabb trófeával bővül gyűjteménye, a 2021/22-es LaLiga címmel.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJA
ÁTIGAZOLÁSOKBAJNOKOK LIGÁJABAJNOKSÁGSzerződések

Leave a Reply