A klub nyári nagytakarítást tervez

A klub javítani szeretné a csapatot, ezért öt játékos végleg távozik -, többek pedig kölcsönbe kerülhetnek Achraf, Ödegaard és a többi új érkező(k) miatt.


Mielőtt bárki érkezne, valakinek távoznia kell. Ez a Real Madrid nyári átigazolási időszakának üzenete. Az átigazolási időszak dátuma persze még nem ismert, hisz nem tudjuk mikor is ér véget az idény. A Real Madrid problémája az, hogy jelenleg túl sok játékos van a keretben: összesen 25 játékosról beszélünk, Rodrygóval együtt. És akkor még nem beszéltünk a frissen igazolt Reinierről, valamint a 11 kölcsönbe adott játékosról (Achraf, Ödegaard, Ceballos, Reguilón, Odriozola, Kubo, Vallejo, Mayoral, Lunin, Óscar, Luca Zidane) – akik nyártól már az első csapathoz tartozhatnak.

A klub vezetőségének a legnagyobb aggodalma az, hogy számos jelenlegi játékosnak el kell hagynia a csapatot. Minimum négy vagy öt játékos kerül eladásra. Természetesen a kölcsönjátékosok esete is más-más. Vannak akik nagy valószínűséggel csatlakoznak az első csapathoz (Achraf és Ödegaard), míg mások (Reguilón, Ceballos) jövője egyelőre tisztázatlan. A többiekre újabb kölcsön, vagy épp átigazolás vár. A klub pedig továbbra is koncentrálhat a fiatal játékosok szerződtetésére.

Azok a játékosok, akik távozhatnak: James, Bale, Lucas és Mariano. Mind a négy játékos távozhat, ha megfelelő ajánlat érkezik. Bizonytalan jövők: Nacho, Marcelo, Modric és Brahim. Az első három játékos esete más, hisz sokat adtak a klubnak, de a vezetőség reménykedik abban, hogy mindenki számára a lehető legjobb opciót találják meg. Brahimra még mindig a kölcsönszerződést szeretnék erőltetni, ezért hisznek abban, hogy a fiatal játékos jövőre elfogadja ezt a lehetőséget.

A madridi bevásárlás magába foglalja Achraf és Ödegaard visszatérését, valamint egy új középső középpályást. A Real Madrid kiszemeltje Fabián, de nem biztos, hogy Zidane elengedte a Pogba-ügyet. Egy „9-es” igazolása is a porondon van, Haaland a kiszemelt. Ennek köszönhetően Jovic jövője is bizonytalanná válhat a klubban, aki a mai napig nem kapott sok játéklehetőséget.

Ami biztos, hogy eseménydús nyár elé nézünk.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply