Camavinga számára a Real Madrid a legjobb opció

A Liverpool, a Dortmund és a PSG is tárt karokkal várja a Rennes 17 esztendős középpályását.


Eduardo Camavinga számos európai topcsapat érdeklődését keltette fel teljesítményével, de a legjobb választás számára a Real Madrid.

A Blancók radarjára már rég felkerült a 17 esztendős játékos, benne látják Casemiro tökéletes helyettesét. A játékos is tisztában van a klub átigazolási politikájával, ami arról szól, hogy a világ legjobb fiatal játékosait vásároljak meg, majd lépésről lépésre kerülnek középpontba.

A Real Madrid pénzügyi szempontból stabil, ugyanakkor a Barcelonáról ez nem mondható el. Ez előnyt jelenthet, mivel a katalánok is középpályást szeretnének igazolni, ám egyelőre nekik le kell mondaniuk erről.

A Real Madridnak olyan csapatokkal kell harcba szállnia az ifjú tini kegyeiért, mint a Liverpool, Dortmund vagy a PSG.

A Liverpool mellett érv, hogy ők birtokolják a BL, illetve Klub VB-címet. A Dortmund azzal büszkélkedhet, hogy a fiatal játékosoknak adnak lehetőséget. Eközben a PSG az erős pénzügyi helyzetével csábíthatja magához a játékost.

A Real Madrid ugyanakkor tisztában van azzal, hogy maga Camavinga is szeretne csatlakozni a világ legnagyobb klubjához, ezt korábban ő maga is elmondta.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply