Az Osasuna áll legközelebb Kubóhoz

Több országból is jönnek az ajánlatok érte, mégis Spanyolországban maradhat, ahol több mint 40 mérkőzésen szeretne pályára lépni.


Takefusa Kubo a nyári átigazolási piac egyik főszereplője. Az AS információ szerint az Osasuna lehet a befutó a japán tiniért futó harcban, viszont bármelyik klub szeretné őt kölcsönvenni: 5 millió eurót kell fizetniük a Blancóknak.

Az Ajax és a Lazio érdeklődés ellenére – akik továbbra sem adják fel -, Kubo Spanyolországban maradhat ahol a következő idényben minimum 40 mérkőzésen szeretne pályára lépni. A japán csodatini megvan győzödve arról, hogy amikor 20 esztendősen visszatér a Bernabéuba, komoly lehetőségekhez juthat.

Az Osasuna biztosította mind a klubot, mind Kubót arról, hogy kulcsfontosságú szerep hárul rá, amennyiben létrejön az üzlet. Az már csak plusz az Osasuna számára, hogy a vezetőedzőjük Jagoba Arrasate – illetve az is, hogy a kis csapat nemrég új szerződést írt alá az Adidasszal, a Real Madrid mezszponzorával.

Meg kell küzdeniük Kubóért

A kérők száma nagyon hosszú, mely csapatok közül sok az első osztályú alakulat. A Granada és a Real Sociedad egyértelművé tették a Blancók vezetőségének, hogy szeretnék Kubót – míg a Levante, a Celta Vigo, a frissen feljutó Huesca, a Betis és a Sevilla élénken érdeklődik.

A Sevilla és a Betis közötti harcról annyit, hogy a Betis valószínűbb opció, de itt fontos Manuel Pellegrini terve. A Sevilla helyzete bonyolult, hisz ők kétéves kölcsönszerződést szeretnének, vételi opcióval. A Real Madrid ezt teljes mértékkel kizárta.

Most karanténban, a jogsival

Kubo jelenleg Tokióban van a családjával, házi karanténban, ami a beutazási szabályok miatt kötelező. Hazatérése előtt sikeresen megszerezte jogosítványát, ami azt jelenti, hogy immáron nem kell édesanyjának, Tamikónak rendszeresen edzésre hordania a játékost.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK
Odegaardnak várnia kell

Leave a Reply