Így áll a Real Madrid átigazolási hadművelete

Mintegy tizenegy játékostól kell megválnia a klubnak, hogy legalább 180 millió eurós bevételre tegyenek szert a koronavírus okozta válság miatt.


Továbbra is folytatódik az “eladás, eladás és eladás” hadművelet Madridban, hisz az eladott játékosoknak 200 millió euró mínuszt kell pótolniuk. Új igazolások nem érkeznek, kizárólag azok, akik kölcsönből térnek vissza.

Mint azt már tudjuk: Martin Ödegaard visszatér, ahogy Dani Ceballos és Andriy Lunin is.

Kapuskérdés: Courtois és Lunin érinthetetlenek

A belga kapus idén bezsebelte a Zamora-díjat, és jövőre is ezt szeretné tenni, míg Andriy Lunin a második számú hálóőrré válik. Aréola hivatalosan is visszatért a PSG-hez.

Védők: már 48,5 millió eurót hoztak

Achraf Hakimi Interbe való eladása 40+5 millió eurót hozott a klub kasszájába, ezt követte a Real Valladolid által fizetett 3,5 millió Javi Sanchezért cserébe.

Jesús Vallejo a következő ilyen játékos, akinek új otthont kell találni, de ugyanez a helyzet Nachóval is.

Középpályások: eddig csak három biztos hely van

Ödegaard visszatér, ezen kívül csak Kroosnak, Valverdének és Casemirónak van biztos helye Zidane csapatában. James Rodríguez, Isco és Luka Modric helyzete nagyon bizonytalan, bár a horvát játékos esetében már arról cikkeznek, hogy hamarosan szerződést hosszabbít a klubbal.

Támadósor: az örök kérdés, Bale

Gareth Bale az a játékos, aki 99%-ban biztosan távozik a klubtól idén. Borja Mayoral úgy tűnik, hogy a Lazio csapatához igazol, és őt követheti Lucas Vázquez is. Luka Jovic a szörnyű szezon ellenére marad, miközben Kubo már a Villarrealhoz került kölcsönbe.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Ez volt Alaba leigazolásának a kulcsa

A Real Madrid volt a legokosabb a David Alabáért futott harcban, a klub csábító ereje kulcsfontosságú volt. Az osztrák játékos július 1-től a Real Madrid játékosa lesz, legyőzve a Manchester Cityt, a Chelseat, a Liverpoolt és az olasz Juventust

TOVÁBB »
zizou

Zinedine Zidane: „Fontos a jó kezdés”

A Real Madrid ma este hivatalosan is megkezdi a szereplést a 2016/17-es bajnoki kiírásban. A Királyi Gárda első ellenfele a Real Sociedad lesz, az Anoeta stadionban. A szokásoknak megfelelően Zidane megtartotta a szokásos sajtótájékoztatót. Real Sociedad elleni mérkőzés: „Jó

TOVÁBB »