Így áll a Real Madrid átigazolási hadművelete

Mintegy tizenegy játékostól kell megválnia a klubnak, hogy legalább 180 millió eurós bevételre tegyenek szert a koronavírus okozta válság miatt.


Továbbra is folytatódik az „eladás, eladás és eladás” hadművelet Madridban, hisz az eladott játékosoknak 200 millió euró mínuszt kell pótolniuk. Új igazolások nem érkeznek, kizárólag azok, akik kölcsönből térnek vissza.

Mint azt már tudjuk: Martin Ödegaard visszatér, ahogy Dani Ceballos és Andriy Lunin is.

Kapuskérdés: Courtois és Lunin érinthetetlenek

A belga kapus idén bezsebelte a Zamora-díjat, és jövőre is ezt szeretné tenni, míg Andriy Lunin a második számú hálóőrré válik. Aréola hivatalosan is visszatért a PSG-hez.

Védők: már 48,5 millió eurót hoztak

Achraf Hakimi Interbe való eladása 40+5 millió eurót hozott a klub kasszájába, ezt követte a Real Valladolid által fizetett 3,5 millió Javi Sanchezért cserébe.

Jesús Vallejo a következő ilyen játékos, akinek új otthont kell találni, de ugyanez a helyzet Nachóval is.

Középpályások: eddig csak három biztos hely van

Ödegaard visszatér, ezen kívül csak Kroosnak, Valverdének és Casemirónak van biztos helye Zidane csapatában. James Rodríguez, Isco és Luka Modric helyzete nagyon bizonytalan, bár a horvát játékos esetében már arról cikkeznek, hogy hamarosan szerződést hosszabbít a klubbal.

Támadósor: az örök kérdés, Bale

Gareth Bale az a játékos, aki 99%-ban biztosan távozik a klubtól idén. Borja Mayoral úgy tűnik, hogy a Lazio csapatához igazol, és őt követheti Lucas Vázquez is. Luka Jovic a szörnyű szezon ellenére marad, miközben Kubo már a Villarrealhoz került kölcsönbe.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply