Haalandnak szerepe lehet Szoboszlai leigazolásában

A magyar játékos felkerült a Real Madrid radarjára, azóta pedig számtalan szaksajtó ezzel a témával foglalkozik.


A Real Madrid Szoboszlai Dominik nyomába eredt, és ebben Erling Haaland leigazolása is szerepet játszik. A norvég támadó tavaly januárban került a Dortmundhoz, pedig Szoboszlai eladása már majdnem megtörtént. A magyar játékos egyetlen lépésre volt az AC Milantól, de a Salzburg végül úgy döntött, hogy Haalandtól válnak meg. Ez az üzlet megállította a másik kettő top érdeklődötis : az Arsenalt, és a Bayern Münchent.

A Milan akkori sportigazgatója, Zvonimir Boban már készen állt az üzlet lezárására négy nappal a téli átigazolási piac bezárása előtt. Pár órával később azonban az energiaitalosok úgy döntöttek, hogy a norvég csatár eladása jobb lesz. A Milan nem volt hajlandó fizetni 20 millió eurót Szoboszlaiért, ami kulcsfontosságú tényező volt Haaland eladásában.

Szoros barátságot ápolnak egymással, Dominik pedig számos alkalommal ismerte el, hogy hiányzik egykori csapattársa. A Real Madrid 2022-re azt tervezi, hogy mindkét játékost leigazolja – annak ellenére, hogy a Milan folyamatosan harcban áll Szoboszlaiért.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply