Haalandnak szerepe lehet Szoboszlai leigazolásában

A magyar játékos felkerült a Real Madrid radarjára, azóta pedig számtalan szaksajtó ezzel a témával foglalkozik.


A Real Madrid Szoboszlai Dominik nyomába eredt, és ebben Erling Haaland leigazolása is szerepet játszik. A norvég támadó tavaly januárban került a Dortmundhoz, pedig Szoboszlai eladása már majdnem megtörtént. A magyar játékos egyetlen lépésre volt az AC Milantól, de a Salzburg végül úgy döntött, hogy Haalandtól válnak meg. Ez az üzlet megállította a másik kettő top érdeklődötis : az Arsenalt, és a Bayern Münchent.

A Milan akkori sportigazgatója, Zvonimir Boban már készen állt az üzlet lezárására négy nappal a téli átigazolási piac bezárása előtt. Pár órával később azonban az energiaitalosok úgy döntöttek, hogy a norvég csatár eladása jobb lesz. A Milan nem volt hajlandó fizetni 20 millió eurót Szoboszlaiért, ami kulcsfontosságú tényező volt Haaland eladásában.

Szoros barátságot ápolnak egymással, Dominik pedig számos alkalommal ismerte el, hogy hiányzik egykori csapattársa. A Real Madrid 2022-re azt tervezi, hogy mindkét játékost leigazolja – annak ellenére, hogy a Milan folyamatosan harcban áll Szoboszlaiért.


forrás: AS

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

„A pénz beszél.”

Harry Kane a Real Madrid célkeresztjében, viszont a Tottenham nem szívesen válna meg a legjobbjától. Kérdés, hogy képes e és megengedheti magának a Spurs, hogy nem adja el az angol gólzsákot?

 

TOVÁBB »
z01

Zidane: „Meg kell mutatni, hogy többet akarunk”

A Real Madrid francia trénere a Levante elleni idegenbeli bajnoki előtt állt a sajtósor rendelkezésére és válaszolt kérdéseikre „Minden játékkal történelmet írunk, ez is egy fontos mérkőzés számunkra. Az utolsó két győzelmünk után szeretnénk összpontosítani, készen állva mindenre. Úgy

TOVÁBB »