Hétfőn születhet megállapodás Ramos szerződéshosszabbításáról

A kapitány jövője még mindig a levegőben repked, de információk szerint hétfőn pont kerül az ügy végére.


Mindkét fél egy tökéletes megállapodást szeretne hozni, de a koronavírus okozta válság nem segíti ezt. Ugyan az elmúlt idényt 319 ezer eurós nyereséggel zárta a klub, a jelenlegi idényben mintegy 195 millió eurós bevételkiesésről beszélünk. Korábban jött egy 10%-os fizetéscsökkentés mind a labdarúgók, mind a kosárlabdásoknál, de a vezetőség terve az, hogy egy újabb 10%-os csökkentést alkalmazzanak, hogy biztos lábakon tartsák a klubot. A helyzet nem könnyű, hisz jobb fizetésű szerződést nem kaphat a kapitány, amikor ilyen helyzet van.

Megoldást kell keresni, de nem csak nála. Ugyanez a helyzet Modriccsal, Carvajallal, Iscóval, Lucas Vázquezzel, Marcelóval és Casemiróval is.

Florentino Pérez és Sergio Ramos hétfőn fogja lezárni a kapitány szerződésének meghosszabbítását, avagy az ellenkezőjét. Mindkettejük ezen a napon áll a nyilvánosság elé, hisz Ramos a spanyol válogatottal Németország ellen lép pályára (a mérkőzés pedig szülővárosában, Sevillában lesz), míg az elnök a Cadena SER El Larguero műsorában jelenik meg vendégként.

A tárgyalások folynak

A klub néhány héttel ezelőtt kezdte meg a tárgyalásokat Ramos képviselőivel. Az AS információ szerint a korábban megjelent hírek: „vagy tiszta spekulációk, vagy távol vannak az igazságtól. Aminek meg kell történnie, az meg is fog történni, ha lesz szünet a versenysorozatban.” Ez az idő pedig most jött el.

A kapitány természetesen maradni szeretne, hisz Madridból szeretne visszavonulni. Ezt hétfőn tudjuk meg, amikor Ramos a La Cartuja stadion sajtószobájában szólal majd meg. Alkalmas pillanat lesz arra is, hogy megmagyarázza azt a hírt, miszerint két ajánlatot is kapott nemrég: egyet a PSG-től, egyet pedig a Juventustól.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply