Isco édesapja: Másik bajnokságban akarja kipróbálni magát

A spanyol középpályás édesapja, egyben ügynöke megerősítette amiről számtalan hír látott már napvilágot.


Az El Larguero adásában számolt be Isco édesapja arról a tényről, hogy fia nem kap elég játéklehetőséget a Real Madridnál, ezért itt az ideje a váltásnak. Még nem kaptak ajánlatot, de máshol kell szerencsét próbálnia.

“Jelenleg nincs beérkező ajánlatunk, de egy másik bajnokságban akarja kipróbálni magát..” – kezdte Isco édesapja.

Ugyanakkor arról is beszélt, hogy a maradás sem probléma: “A maradás sem jelentene problémát.”

A Real Madrid tisztában van Isco döntésével, bár meglepte őket a spanyol döntése. Nyitottak a váltásra, hogy mindkét félnek megfelelő legyen. Isco ismét fontosnak akarja érezni magát, illetve nyomást is akar gyakorolni Luis Enrique-re, a spanyol válogatott vezetőedzőjére, hogy lehetőséget kapjon majd az Európa-bajnokságon. És ez Zidane csapatában jelenleg lehetetlen.

Isco alig várta, hogy egyike legyen azoknak a játékosoknak, akik gyakran kapnak majd játékperceket – amikor Zizou rotálni kezd. Azonban amint azt látjuk: éppen az ellenkezője történt, egyre lejjebb került azon a bizonyos listán. Még sérüléseknél is is ez történt, Isco akkor is a padon kapott szerepet.

Jelenleg két lehetőség van: kölcsönszerződés, vásárlási opcióval – vagy végleges távozás. Egyes beszámolók szerint Iscót vinné az Everton, az Arsenal és a Manchester City is.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

ramon_igazolas_rm

Újabb brazil játékos érkezhet a csapathoz

A Marca hírei szerint nem csak Vinícius Júnior érkezhet Brazíliából a Real Madridhoz, mivel a királyi gárda Ramon de Araujo Siqueira szerződtetéséről is megállapodott már. A 19 éves Ramon a Flumiense csapatát elhagyva érkezik Madridba. A remek támadó játékos

TOVÁBB »
foci

Újra a Real Madrid a világ legértékesebb futballcsapata

Újra a Real Madrid a világ legértékesebb futballcsapata 4.24 milliárd dollárral Még mindig fontos mérföldkő egy csapat történetében, ha őt választják a pénzügyi világ legértékesebb futballcsapatának. Az, hogy hihetetlen számú rajongót vonzanak be a stadionokba, és ültetnek le a

TOVÁBB »