Jović új csapatot keres, mert Zidane nem bízik benne

A francia tréner jóváhagyta a szerb támadó távozását.


Luka Jović a harmadik számú csatár lett Zidane csapatában, és ezt figyelembe véve ez az indok a szerb távozását jelenti. Bár tavaly kezdőként lépett pályára a Szuperkupában, ennek ellenére a 2020-as esztendőben mindössze 607 percet töltött a gyepen, 1 gólt szerzett és 18 tétmérkőzésen kapott lehetőséget – a lehetséges 50-ből.

AJÁNLOTT: A felejthető Jović-év

Ebben az idényben eddig öt mérkőzésen bizonyíthatott, 208 játszott perccel. Ezek közül egyszer a Bajnokok Ligájában. Nem szerzett gólt, sem gólpasszt – emellett november 8-a óta nem lépett pályára. Igaz, hogy a sérülései és a COVID-19 okozta járvány is befolyással volt rá, de az is igaz, hogy a teljesen elfelejtett Mariano Díaz megelőzte őt abban a bizonyos sorban.

Ami a távozását illeti: Jovićsot szóba hozták korábbi klubjával, a Frankfurttal és az AC Milannal is. Mindkét esetnél lehetséges a kölcsön, de a végleges klubváltás sincs kizárva. Egy biztos: Zidane-t nem zavarná, ha elválnának útjaik a szerbbel.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

eden_hazard_mutet

Hazard Dallasba utazik műtétre

A hírek szerint Eden Hazard a napokban az Egyesült Államokba, Dallasba utazik, ahol csütörtökön vagy pénteken műtéten esik át súlyos bokasérülése miatt. A játékos még tavaly november végén, a PSG elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen kapott egy rúgást a jobb lábára. Visszatérésére egészen

TOVÁBB »

Ők vinnék Iscót – a lista

Érdeklődőkből egész biztosan nincs hiány. Íme az a hat csapat, akik komoly figyelemmel kísérik Isco jövőjét. Isco Real Madridból távozása egyre közeledik, hisz még novemberben közölte a klubbal, hogy ő bizony el akarja hagyni Madridot. Bár a jelenlegi gazdasági

TOVÁBB »