Franciaországból érdeklődnek Marcelo iránt

A Ligue 1 csapat hároméves szerződést és évi bruttó 6 millió eurós fizetést kínál a brazil veteránnak.


Amíg a Real Madrid az Alcoyano elleni Copa del Rey-mérkőzésre készül, addig a 32 esztendős Marcelo iránt továbbra sem csökkennek az Európai klubok ajánlatai. A legújabb jelentkező a Monaco. A szélsővédőnek 2022-ig van szerződése a Real Madriddal, azonban a francia gárda ajánlata meg is győzheti a brazilt. A Monaco hajlandó lenne hároméves kontraktust ajánlani, ami évi 6 millió eurós fizetést tartalmazna – amellyel a legjobban fizetett játékos lenne Wissam Ben Yedderrel.

Ha Marcelo elfogadja az ajánlatot, akkor igazából egy elég komoly fizetéscsökkentésre mond igent, hisz Madridban jelenleg 9 millió euró körül keres. A fizetés kevesebb, azonban a kontraktus időtartalma hosszútávon rendkívül kedvező. A tapasztalt védő iránt azonban nem csak a Monaco érdeklődik. A listán ott liheg a Juventus is, akik szívesen csábítanák magukhoz.

Marcelo Zidane rendszeres kezdője és kulcsembere volt, de Ferland Mendy érkezésével teljesen a háttérbe szorult. Ebben a szezonban a lehetséges 24 mérkőzésből csupán 7-en kapott lehetőséget, amellett, hogy amikor ő pályán volt: a Blancók eléggé gyengélkedtek. Ide vehető a négy vereség (Shakhtar, Cádiz, Valencia és Alavés), egy döntetlen (Elche) és két győzelem (Valladolid és Huesca).

14 év telt el Marcelo debütálása óta, de könnyen lehet, hogy hamarosan egy újabb debütálás jön számára, igaz: nem habfehérben.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply