Ezt a kezdőcsapatot küldheti pályára Zidane az Alcoyano elleni mérkőzésen

Gyökeres változások jöhetnek szerdára: nincs Ödegaard se Hazard.


Zinédine Zidane egy teljesen új védelemmel készül az Alcoyano elleni találkozóra Martin Ödegaard és Eden Hazard nélkül. A mai mérkőzésen Zidane a következő kezdőtizenegyet használta: Andriy Lunin; Odriozola, Nacho, Militao, Marcelo; Casemiro, Valverde, Isco; Vinícius, Asensio és Mariano Díaz.

A várakozásoknak megfelelően Zizou több kulcsjátékosnak is pihenőt ad, és a Real Madrid TV felvételei megerősítették, hogy a francia tréner sok változással ezt a kezdőt használta ma. A kezdőcsapat játékosai összesen 21 találkozón léptek pályára ebben az idényben, mármint ami a védelmet és Lunint illeti: az ukrán kapus most debütálhat, Nacho 10 mérkőzés, Marcelo 7, Militao 3 – míg Odriozola csak egyetlen egyszer.

A fenti kezdőtizenegyből a legfurcsább, hogy Ödegaard nincs benne – annak ellenére, hogy az utóbbi időben szinte semmit nem játszott. Ami Hazardot illeti, Zidane pihenteti. Ami Ramost és Varane-t illeti: ők nem épülnek fel a találkozóra.

Ez lesz a Real Madrid első Copa del Rey mérkőzése, míg a harmadosztályú alakulat már két ellenfelet kiütött a sorozatban: a Laredót és a Huescát.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply