Odriozola döntött a jövőjéről

A baszk védőnek voltak ajánlatai, de ő maradni szeretne és bizonyítani.


Három nappal ezelőtt számoltunk be Álvaro Odriozola helyzetéről: a hírek akkor még úgy szóltak, hogy a mellőzött játékos távozik még most januárban, de csak kölcsönbe. Most, az AS és a MARCA is megerősítette, hogy Odriozola nem akar távozni.

Ajánlata volt az Athletictől, a Dortmundtól és a Fiorentinától is, de ő értesítette képviselőivel, hogy Madridban szeretne maradni és bizonyítani szeretne Zinédine Zidane-nak. Mindezt úgy, hogy szeptember óta egyetlen percet sem töltött a pályán – még akkor sem, amikor lehetősége lett volna.

Odriozola nagy valószínűséggel a kezdőcsapat tagja lesz a szerdai, Alcoyano elleni Copa del Rey-mérkőzésen, ahol bizonyíthat a francia trénernek. Amennyiben helyzete ezután sem javul, úgy biztosra vehető a nyári távozása.


forrás: managingmadrid.com

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

achraf-hakimi-szulinap

Achraf Hakimi ma ünnepli születésnapját

Achraf Hakimi a mai napon ünnepli 19. születésnapját. A játékos 2006-ban csatlakozott a klubhoz, mindössze 7 évesen. Azóta is keményen dolgozik, aminek meg is van az eredménye, mivel már be is mutatkozhatott a felnőtt csapatban. Achraf 2017. október elsején

TOVÁBB »