A Real Madrid nagy bulival készül Mbappé bemutatójára

A klub két lehetőséget vizsgál jelenleg.


Cristiano Ronaldo álomszerű 2009-es bemutatója tökéletesen tükrözi, hogy milyen bemutatót szeretne a Real Madrid Kylian Mbappé számára. A Real Madrid abban reménykedik, hogy Mbappé nem kerül be a Reims elleni (vasárnap) bajnoki keretbe, így még aznap vagy legkésőbb hivatalosan is bejelenthetik a francia játékos szerződtetését.

Ezt követően Mbappé csatlakozik a francia nemzeti csapathoz, ez pedig a klubnak tökéletes időpont, hogy felkészüljön a bemutatására.

Két lehetőség

Eleget téve az egészségügyi és biztonsági protokollnak, a Real Madrid azt szeretné, hogy Mbappé bemutatására nyílt téren kerüljön sor – amivel jelentős számú rajongó gyűlne össze a Valdebebasban. Ha ez az opció valósul meg, akkor Mbappé szeptember 9-én vagy 10-én kerülne bemutatásra, amikor visszatér a válogatottól.

Mindeközben a másik lehetőség szeptember 11-e, de a helyszín immáron a már felújítás alatt álló Santiago Bernabéu. Igaz, itt a COVID-19 miatt limitált számú fanatikus látogathatná meg az eseményt. A vezetőség mindkét opciót figyelembe veszi, és dolgozik rajta, hisz véleményük szerint már semmi változás nem történik az utolsó pillanatban.

Szurkolók a Bernabéuban

A Celta Vigo elleni első hazai meccs után a Real Madrid a BL-csoportkörben játszik majd, és a klub el akarja azt kerülni, hogy ezen jelentős mérkőzés előtt kerüljön bemutatására a francia. Eközben a Spanyol Egészségügyi Minisztérium beleegyezett abba, hogy a stadionok 40%-a rendelkezésre álljon az első három bajnokira.

Ez a szám a nemzetközi szünet előtt érvényes. Az utolsó azonban mégis a madridi önkormányzaté lehet, akik akár 70%-os kapacitást is engedélyezhetnek. Ez a szám a nemzetközi szünet előtt érvényes. Az utolsó azonban mégis a madridi önkormányzaté lehet, akik akár 70%-os kapacitást is engedélyezhetnek.

A Real Madrid utolsó mérkőzése 2020. március 1-jén volt a Bernabéban, amikor 2-0-s végeredmény született a Barcelona ellen Vinícius Júnior és Marino Díaz góljainak köszönhetően.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosÁTIGAZOLÁSOKBAJNOKSÁGÉrdekességekKiemeltNYILATKOZATOKSzerződések
Mbappe, az új Galaktikus
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply