Cavani a Real Madridban? Ez lehetséges!

Edinson Cavani tanácsadói nem zárták ki annak lehetőségét, hogy az uruguayi játékos a téli átigazolási időszakban Madridba tegye át székhelyét.


Cristiano Ronaldo visszatérése a Manchester Unitedhez mindenkinek jól jött, kivéve Edinson Cavaninak. A 34 esztendős csatár teljesen a kispadra szorult a portugál klasszis érkezése óta – nem beszélve Jadon Sanchoról.

Cavani 2020-ban csatlakozott egyéves szerződés keretein belül Manchesterbe, amit a nyár folyamán további egy évvel hosszabbítottak meg a Vörös Ördögök. A játékos helyzetét azonban ez sem változtatta meg, hisz csupán három alkalommal lépett pályára a PL-ben – 104 percet játszva. A nagy versenyhelyzet miatt Cavaninak nincs maradása Manchesterben, mindemellett az a tény, hogy Karim Benzemának nincsen potenciális helyettese: a spanyol médiumok rögtön elkezdtek arról írni, hogy az uruguayi csatár Madridba igazol.

A Mundo Deportivo információi szerint ők beszéltek Cavani tanácsadóival, és ők mondták azt, hogy: „Cavani a Real Madridban? Ez lehetséges. A futball nagyon dinamikus. Ez egy nyitott lehetőség, és egyáltalán nem zárható ki.” – írja a Mundo.

A Real Madrid januárban tehát egy olcsó csatárt szerződtethet, azonban óvatosan kell kezelni az ügyet, hisz a vezetőség prioritása továbbra is Kylian Mbappé és Erling Haaland közös leigazolása nyáron. A francia támadó januárban szabadon tárgyalhat már, amennyiben nem ír alá új szerződést Párizsban. Addig míg ő nem érkezik, addig Cavani töltheti be a támadószekcióban jelenlévő üres helyet, hiszen Carlo Ancelotti gárdája egyértelműen Karim Benzema ragyogásától függ.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK
ÁTIGAZOLÁSOKÉrdekességekKiemeltNYILATKOZATOKSzerződések

Leave a Reply