Mbappe: „Már júliusban kértem, hogy adjanak el!”

Kylian Mbappe megtörte a csendet, és adott egy nagyobb interjút. Holnap jelenik meg az RMC Sport oldalán, amint elérhető lesz, igyekszünk nektek is elhozni.

Amennyit most tudunk, egy részlet csupán, amit az AS hozott le elsőnek, ezt tesszük most nektek ide.

Mbappe a sajtóban megjelentekkel ellentétben nem augusztusban, hanem már júliusban kérte, hogy adják el a Real Madridnak, így az érte kapott pénzből tudnak venni egy minőségi csatárt a pótlására.

„Kértem, hogy távozhassak, attól kezdve, hogy nem írtam alá a hosszabbítási ajánlatot először. Azt akartam, hogy a klub jelentős összeget kapjon értem, és abból tudjanak valakit venni a helyemre. A PSG egy olyan klub, ami sokat adott nekem, mindig boldog voltam itt a négy év alatt, most is az vagyok.

A távozási szándékomat is ezért jelentettem be jó előre, hogy a klub fel tudjon készülni. Azt akartam, hogy minden jól sikerüljön. Azt is mondtam, hogy ha nem akarják, hogy elmenjek, akkor maradok. „

A támadó azt is tisztázza, hogy mára a sajtó szerint 6 vagy 7 ajánlatot utasított el, és hogy már nem beszél Leonardoval.

„Nem igaz, hogy annyi ajánlatot kaptam, az elsőnél már világosan kijelentettem, hogy nem fogok hosszabítani, az első pillanattól világosan megmondtam, és ez nem augusztusban volt, hanem már júliusban. Nem igaz, hogy nem voltam hajlandó beszélni Leonardoval, ez hazugság. El akartam menni már júliusban, ők meg azt mondták: – Igen, tudjuk, hogy el akarsz menni. „

Nem tudni még, hogy miről lesz szó a teljes interjúban. Annyit tudni, hogy a cikk ami ma amolyan előzetesként megjelent, leírja, nagyon csalódott volt amiért nem tudott eljönni. Azt nem minősítette, hogy a hírek szerint a Real Madrid ajánlata augusztus végén érkezett (ez jelentheti azt, hogy a Real Madrid tett túl későn ajánlatot, vagy azt is, hogy a PSG nem reagált, noha lehetett előtte is ajánlat, vagy azt jelenti, hogy a fehérek vártak olyan sokat az ajánlattétellel?!)

Kíváncsian várjuk tehát a teljes terjedelmű interjút, remélhetőleg abból okosabbak leszünk annak tekintetében is, hogy vajon most, amikor kevesebb, mint 3 hónapon belül ingyen és teljesen függetlenül döntve elhagyhatja a francia fővárost, vajon mik a szándékai?

Ugye azt tudjuk, hogy mi mit szeretnénk! 🙏🐢💜⚽

Forrás: AS, kiemelt kép Facebook.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply