Mbappé: Kértem júliusban, hogy engedjenek el

A Paris Saint-Germain elutasította a Kylian Mbappéért ajánlott összeget az elmúlt átigazolási időszakban, tehát nem engedték el legnagyobb értéküket. A francia támadó most először beszélt nyilvánosan helyzetéről.


Mbappé a teljes átigazolási időszakban csendben volt, egy szót nem ejtett jövőjével kapcsolatban. Ez a mai nap megtört, ugyanis az RMC Sportnak adott interjújában elmondott mindent, amit tudnunk kell.

„Kértem, hogy engedjenek el. Ettől a perctől kezdve nem akartam hosszabbítani.” – kezdte Mbappé Jerome Rothennek, az RMC Sport munkatársának.

„Azt akartam, hogy a klub elfogadja az értem tett ajánlatot, mivel pénzt kaphattak volna értem, amiből minőségi játékost vehettek volna a helyemre. Elég korán elmondtam nekik, hogy távozni szeretnék. Reménykedtem benne, hogy ebből mindketten profitálhatunk. Nem tetszett az az ígéret, hogy augusztus utolsó hetében mindent el fognak intézni. Július végén azt mondtam a klubnak, hogy távozni szeretnék. Az álláspontom világos volt. Mondtam, hogy távozni szeretnék, ráadásul elég korán. De tisztelem a klubot és azt mondtam nekik: ha nem akarjátok, hogy elmenjek, akkor maradok.”

„Félelmetes amikor az elnök azt mondta, hogy sosem távozhatok ingyen. Amikor ezt meghallottam, nyeltem egy nagyot és azt kérdeztem magamtól: hát mi lesz itt?”

Mbappé elmondása szerint jelenleg is boldog Párizsban, mivel a klub nagyon sokat adott neki az elmúlt négy évben. Ez azonban nem zárja ki a távozási szándékát továbbra sem.

„Az emberek azt mondogatják, hogy elutasítottam hat vagy hét szerződéshosszabbítási ajánlatot, vagy éppen abbahagytam a tárgyalásokat Leonardóval. De ez egyáltalán nem igaz. Az itt töltött négy év alatt mindig is boldog voltam a klubban, és most is az vagyok.”

Akinek eddig aggodalma volt arról, hogy a francia csatár továbbra is Párizsban marad, az most már megnyugodhat. Teljesen nyugodtan kijelenthetjük azt, hogy Kylian Mbappé januárban – de legkésőbb a nyáron a Real Madrid játékosa lesz. A játékos most úgy érzi, hogy hazudtak neki és megfélemlítették. A PSG vezetőinek be kell látniuk, hogy semmilyen módon nem tudják megakadályozni azt, hogy a világ legértékesebb játékosát megtartsák.


forrás: MARCA / RMC

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKÉrdekességekKiemeltNYILATKOZATOKSzerződések
ÁTIGAZOLÁSOKÉrdekességekSzerződések

Leave a Reply