86 nap feszültség Mbappé, a PSG és a Real Madrid között

A Real Madrid január 1-jén már előszerződést köthet a franciával, a PSG azonban nem adja fel a reményt.


A Kylian Mbappé-saga újra felkerült a láthatárra, miután a francia csatár a napokban nyilvánosan beszélt helyzetéről, és arról, hogy a PSG nyáron nem engedte el. Az átigazolási időszakban elutasított két ajánlat után úgy tűnt, hogy a PSG és a Real Madrid között január 1-ig fegyverszünet lesz, azonban a fent említett Mbappé nyilatkozat mindent megváltoztatott.

Mbappénak nagy valószínűséggel nem ez volt a terve, hogy ekkora botrány legyen belőle. Mindössze a nyár után szerette volna elmondani a történteket, azonban mondatai arra ösztönözték mindkét klubot, hogy megerősítsék álláspontjukat. A Real Madridnak 86 napot kell arra várnia, hogy az immáron évek óta húzódó történet végére pontot tegyen. Már amennyiben Mbappé nyitott lesz rá.

Florentino Pérez kedd reggel olyan dolgokat mondott az El Debate-nek, hosz január 1-jén új hírek látnak napvilágot Kylian Mbappéval kapcsolatban. Négy órával később ezen mondandóit kijavította az RMC-nek, hogy a szurkolók nagyon félreértelmezték a nyilatkozatát. Javításában azt állította, hogy természetesen kivárnak a jövő évig, tiszteletben tartva ezzel a PSG-t, akivel remek a kapcsolatuk.

Ezután következett Leonardo véleménye, aki elég dühösen reagált Pérez szavaira. A sportigazgató azzal vádolta Pérezt, hogy egyáltalán nem tisztelik a PSG-t, valamint hagyják ezt végre abba, amit már két éve csinálnak. Illetve arról is szót ejtett, hogy ne beszéljenek úgy Mbappéról, mintha az ő játékosuk lenne.

A PSG jelenleg is azon dolgozik, hogy sikerüljön Mbappé szerződésének meghosszabbítása. A MARCA úgy tudja, hogy a katari tulajdonos kétéves kontraktust ajánlott a franciának, mert biztos abban, hogy Mbappé már nem szeretne annyira távozni, mint az átigazolási időszak előtt.

„Soha nem tudhatod, hogy mi fog történni.” – zárta Mbappé az ominózus nyilatkozatát.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKÉrdekességekSzerződések

Leave a Reply