Nem volt és nincs is tervben Jović távozása

Karim Benzema combsérülése mindent megváltoztatott a szerb csatár jövőjével kapcsolatban.


Luka Jović jövője idén januárban is felmerült a sajtóban, miszerint a szerb támadó új csapatban találhatja magát kölcsönben, avagy végleg. Ezekel a hírekel ellentétben a klub nem szándékozott megválni Jovićstól. Benzema legutóbbi combsérülése minden tervet felülírt.

Tekintettel arra, hogy ez már a második sérülése Benzemának, a vezetőség nem szerette volna csak Mariano Díazt alkalmazni csatár poszton. A szerb ugyan megelőzi spanyol kollégáját Ancelotti kezei alatt, de még ő sem tud gyomást gyakorolni a franciára, hisz csupán 15 mérkőzésen lépett pályára – ez idő alatt 1 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.

Az Arsenal érdeklődése

Kedd reggel (és előtte is) jelentek meg komolyabban a hírek, hogy a Real Madriddal kiváló kapcsolatot ápoló Arsenal lehet Jović új otthona. A Real Madrid mindeközben egyetlen ajánlatot sem kapott az Ágyúsoktól, illetve az a gondolat jár a vezetőség fejében, hogy most nem jó ötlet megválni a szerbtől.

2019-es érkezése óta nem sikerült beváltani a hozzá fűzött reményeket, ezért már most nyáron nagy valószínűséggel véget ér a madridi karrierje. Különlegesség, hogy néhány játékossal szemben ő hajlandó új csapatot keresni a játékpercek érdekében, ellentétben azokkal, akik ki akarják tölteni szerződésüket.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOKSzerződésekVÁLOGATOTT

Leave a Reply