Rodrygo Goes: „Megtiszteltetés lenne Mbappe-val játszani a Real Madridban”

Rodrygo is megérkezett a brazil válogatotthoz. Érkezése után a TNT Sports Brasil készített vele interjút, amit a managingmadrid.com is közzé tett:

Esélylatolgatás a Bajnokok Ligája győztesre?

„Úgy gondolom, hogy ha a Bajnokok Ligájáról beszélünk, akkor a Real Madridot mindig a favoritok között kell említeni. Még sok idő van a nyolcaddöntőig, és mi keményen dolgozunk a következő forduló előtt. A Real Madrid mindig arra törekszik, hogy minden címet megnyerjen, de mindenekelőtt a Bajnokok Ligáját. „

A PSG, mint ellenfél?

„Nagyszerű szezon közepén vagyunk, és így is kell folytatnunk. Természetesen a PSG-ben nagyszerű játékosok vannak, a világ legjobbjai közé tartoznak. Nehéz lesz ellenük megnyerni a meccseket, mert kiváló csapatuk van, de mi is keményen dolgozunk.”

Egyéni célok a párharcban?

„Szeretném kivenni a részem a döntőben, eddig szerencsés voltam a BL-ben. Remélem, hogy ez továbbra is elkísér, és segít a cím elnyerésében.”

Neymar

„Mindig különlegesen ellene játszani. Lehetetlen, hogy valaki ne élvezze a játékát nézni.”

Mbappe

„Amióta megérkeztem a Real Madridhoz, elég sok szó és pletyka keringett, nem csak Mbappéról, hanem sok játékos esetleges érkezéséről is. Nem tudom pontosan, mi a helyzet, a verseny ezen a poszton már halmozott, de nagyon nagy név lenne a listára. De persze biztos vagyok benne, hogy segíteni fog a csapatnak, és nagyon boldoggá tesz minket a játékával. Megtiszteltetés lenne vele játszani. Többé-kevésbé így látom, egy játékos, aki segíteni tud nekünk.”

A tervei Madridban

„Az egyik álmom az volt, hogy a Real Madridban játszhassak, és most, hogy itt vagyok, nem fogok másra gondolni. Remélem, hosszú évekig Madridban játszhatok.”

Vinícius és Benzema

„Minden sokkal könnyebb Viniciusszal és Benzemával. Vininek remek szezonja van, Karimnak pedig megvan a játékhoz szükséges intelligenciája…nagyon könnyű vele játszani. Számomra megtiszteltetés, hogy segíthetek neki. Nem hiába küzdenek azért, hogy a bolygó legjobb játékosai közé kerüljenek, és nagyon boldog vagyok, hogy velük játszhatok.”

Forrás: managingmadrid.com, kép Marca.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply