Ancelotti: Nagyon jól reagáltunk és nem adtuk fel

Carlo Ancelotti az Elche elleni (2-2-es) mérkőzés után mondta el véleményét az újságíroknak.


„Elveszett meccsnek tűnt már, az első félidő totális káosz volt. Kihagytuk a büntetőt és sok helyzetet is, ha pontosabbak vagyunk, akkor gólt tudtunk volna szerezni. Kaptunk egy gólt, aztán még egyet. Jól reagáltunk és nem adtuk fel, ez pedig egy nagyon jó jel a csapatnak, hogy nem veszítettük el a meccset. Az Elche jó és szervezett focit játszik labdával és anélkül is. Ha győzni szeretnénk, akkor versenyeznünk kell. Nem szabad megnehezítenünk a meccseinket. Mindkét gólnál lehettünk volna agresszívebbek [a párharcoknál], helyezkedhettünk volna jobban és játszhattunk volna zártabban is.”

A bajnoki tabella

„Nyilván nem lehetünk elégedettek és sok mindent figyelembe kell vennünk. Nyerhettünk volna, ha pontosabbak vagyunk. Most egy is szünet jön, jó helyen állunk, ott ahol a szezon elején lenni akartunk. Most jön a szezon legfontosabb része, amikor a trófeákért harcolunk.”

Militao gólja

„A legjobban fejelő játékos szerezte a gólt. Ramos is sok gólt szerzett fejjel, egyszer még viccelődött is, hogy csatárnak kellene lennie. Militaónak még tanulnia kell. Fejlődik és képes ugyanolyan fejesekre, mint Ramos.”

Benzema sérülése

„Holnap (ma) meg kell vizsgálnunk. Nem ugyanaz a probléma, mint ami San Sebastianban volt. Reméljük hamar visszatérhet.”

Elvesztegetett lehetőség

„A Sevilla is így gondolja, hogy elvesztegettek egy lehetőséget azzal kapcsolatban, hogy közelebb kerüljenek hozzánk. Őrült hétvége volt, mert mi is és a Sevilla is döntetlent játszott. Az Atlético pedig megnyert egy már elveszettnek tűnt mérkőzést. Nagyon versenyképes a bajnokság.”

Hosszabbítás

„A hosszabbítás mindig a játékvezetőtől függ. Nem tudok ennél többet monani. Mindannyian szeretnénk, ha a meccsek kicsit tovább tartanának. Jó lenne egy szabály a labdarúgásnak, ami erről szól.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

NYILATKOZATOK
BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOKSzerződésekVÁLOGATOTT

Leave a Reply