A Monaco beárazta Tchouamenit: 80-100 millió euró

Juni Calafat, a Real Madrid vezető játékosmegfigyelője a napokban utazott Monacóba a játékos ügyével kapcsolatban.


A Real Madrid majdcsak egy éve érdeklődik Aurelien Tchouameni iránt, aki jelenleg a Monaco játékosa. A napokban újra napvilágot látott azon hír, hogy a vezetőség felgyorsította az eseményeket a fiatal francia középpályás ügyében.

Bár tavaly a Monaco 60 millió eurót kért 22 esztendős játékosáért, a francia alakulat most 80 és 100 millió euró közötti összeget vár az érdeklődőktől.

Annak ellenére, hogy nem kapott meghívást a 2020-as EB-keretbe, Tchouameni végül szeptemberben debütált a francia nemzeti csapatban egy Bosznia-Hercegovina elleni vb-selejtezőn. Didier Deschamps ezután további két mérkőzésre hívta meg a fiatal játékost.

Mindeközben a mérvadó Transfermarkt 40 millióra taksálja a játékost, a Monaco azonban ennek a dupláját kéri. Pontosan azért, mert tudják, hogy a Real Madrid kizárólag olyan játékost keres, mint Casemiro – Tchouameni pedig ilyen játékosnak tűnik.

A Real Madrid mellett a Chelsea, a Manchester United és a PSG is a kérők között szerepel. 

Mindent összevetve Tchouameni szerződtetése nem könnyű feladat a Blancók számára, mivel a játékos szerződése 2024-ig szól. Mindemellett a klub nem szeretne ennyi pénzt kiadni érte, tekintettel a nyári Mbappé-Haaland (esetleges) érkezése miatt.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply