A vezetőség megvitatta az Mbappé-ügyet és minden más átigazolást

Fontos találkozóra került sor szerdán Florentino Pérez és José Ángel Sánchez között.


A vezetőség szerdán ült tárgyalóasztalhoz, ahol szó esett a nyári átigazolási időszak mozgásáról. Érkezők, távozók valamint magáról a jövőről. A tárgyaláson elsősorban Carlo Ancelotti munkáját dicsérte a vezetőség, mi szerint teljes mértékben megvannak elégedve az olasz tréner munkájával – a csapat úgy teljesít, ahogyan azt várták. Az csak plusz, hogy olyan kerettel, ahogyan azt átvette Ancelotti.

Leigazolhatja-e a klub Haalandot?

A Real Madrid prioritása változatlanul Kylian Mbappé megszerzése szabadon igazolható játékosként, ez pedig nem zárja ki norvég kollégája szerződtetését sem. A klub az elmúlt hetekben felvette a kapcsolatot Haaland képviselőivel és a Dortmunddal is, a döntés pedig egyértelmű: még idén szeretnék a norvég játékost, ez kizárólag tőle függ.

Eladások, távozók

A vezetőség a Monaco középpályásával, Aureilen Tchouamenivel erősítené meg a középpályát – azonban ez nagyban függg az eladásoktól, azaz Eden Hazard, Mariano Díaz, Luka Jovic, Dani Ceballos és Jesús Vallejo értékesítése. A jobbhátvéd posztra nem igazán szeretnének szerződtetni senkit, a feladatot elvégzi Carvajal, Lucas Vázquez és Álvaro Odriozola is – viszont nincs kizárva a jelenleg Rayo Vallecanóban játszó Fran Garcia szerződtetése, hisz a klubnak opciós joga van a játékosra. Amennyiben ez nem valósul meg, akkor Miguel Gutiérrez bizonyíthat.

A klub erősen gondolkozik az utánpótlásból felkerülő játékosra, erre a legnagyobb esélyes a Castilla csapatkapitánya, Antonio Blanco.

Szuperliga

Szó esett az Európai Szuperligáról is, azonban minden jel arra utal, hogy a következő két szezonban ez nem fog megvalósulni. Az UEFA nyitott a klubokkal való tárgyalásra, de a projekt támogatására nem. Ezen kívül új megállapodás született a klub és a Cisco között, amely cég a Real Madrid új technikai partnere – ők fogják biztosítani az új Santiago Bernabéu Wi-Fi 6 hálózat-rendszerét.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGSÉRÜLÉSEK
BAJNOKSÁGEl ClasicoNYILATKOZATOKSÉRÜLÉSEK

Leave a Reply