El Clásico: Mendy nem lép pályára, Benzema játéka is kétséges

A francia csatárt pénteken tesztelik, azonban nincsenek jó jelek az ő sérülését illetően sem.


A Real Madrid egész biztosan nélkülözni fogja Ferland Mendyt a 20-án (vasárnap) megrendezésre kerülő El Clásicón. A francia balhátvéd a Mallorca elleni bajnoki mérkőzésen combsérülést szenvedett, előzetes információk szerint emiatt legalább 10-15 napot kell kihagynia.

A történet itt még nem ér véget, ugyanis Carlo Ancelottinak Karim Benzema miatt is aggódnia kell. Benzemának kétséges a Barcelona elleni játéka, pénteken vetik tesztek alá. A védősor esetében Ancelottinak van alternatívája, Nacho tökéletes helyettesítője volt Mendynek a PSG elleni 3-1-es győztes mérkőzésen is – azonban ez Benzema esetében nem igaz. Őt sokkal nehezebb pótolni.

Opciók, ha Benzema nem lép pályára

Luka Jovic mindeddig nem volt megfelelő alternatívája francia csapattársának, valamint Benzema pénteki vizsgálatai még nagyobb aggodalmat váltanak ki Valdebebasan. Eden Hazard, Bale és Mariano Díaz is bevethető középcsatár pozícióban – azonban ez a madridistáknak nem ad nagy bizalmat, főleg egy El Clásicón.

Rodrygo sérülése nem olyan komoly, mint amilyennek először gondolták a Mallorca elleni bajnoki után – tehát ő is opció az olasz tréner számára. Éder Militao szintén a visszatérők között van, így ő is bevethető állapotban lesz a katalánok ellen.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply