Az Inter bejelentkezett Jović és Ceballos játékjogáért

Az Inter Milan nagy valószínűséggel nyáron eladja Lautaro Martínezt, akit az Atlético Madrid és a Tottenham Hotspur is szeretne soriban tudni. Az olasz gárda emellett Luka Jović és Dani Ceballos iránt érdeklődik.


Miközben hadban áll a bajnoki címért, az Inter Milan már a következő szezonra való terveit ötletelgeti. A Nerazzurrinak folytatnia kell játékosai eladását, hogy egyensúlyba hozza gazdasági helyztét, ennek tekintetében Lautaro Martínez az a játékos, akit beáldoznak az olaszok Romelu Lukaku és Achraf Hakimi után.

Az Internek 70 millió eurós likviddel kell zárnia a következő átigazolási időszakot és 15%-kal csökkentenie kell a játékosok fizetését, és úgy tűnik, hogy ezt az argentin csatár értékesítésével tudják csak elérni.

A madridi küldetés

A Corriere dello Sport arról számolt be, hogy Piero Ausilio az Inter sportigazgatója ezen a héten Madridba utazott, hogy mindkét madridi klubbal egyeztessen. Az Atléticóval Lautaro eladásáról, míg a Real Madriddal Luka Jović és Dani Ceballos kölcsönvételéről. Lautaro eladása lehetőséget biztosítana Gianluca Scamacca megszerzésére, akit 30 millióra becsülnek – illetve Jović és Ceballos játékjogára is.

Az olaszok kedvelik Jovićot, akinek már egyébként sincs jövője Madridban – mindemellett Ceballost is, akit Marcelo Brozovic helyére szánnak. Reménykednek benne, hogy sikerül megegyezniük a Blancókkal, akár egy-két éves kölcsönszerződésről is. Érdemes tudni, hogy Ceballos egyébként 90%-ban már a Betis játékosa.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOK
BAJNOKSÁG

Leave a Reply