Bale-t felajánlották az Atlético Madridnak, de ők nem kérnek belőle

A walesi szélső június 30-a után már hivatalosan is NEM lesz a Real Madrid játékosa.


Gareth Bale ügynöke, Jonathan Barnett a napokban találkozott az Atlético Madrid vezetőivel, hogy megvitassák Gareth Bale esetleges átigazolását – azonban a matracosok delegációja elutasította Barnett ajánlatát, mondván, hogy nem kérnek Garethből.

Bale 2013 óta a Real Madrid játékosa, de ez nem akadályozta meg abban, hogy esetleg a városi riválishoz igazoljon. Amint arról a Cadena COPE beszámolt: Barnett nemrég találkozott Andrea Bertával, az Atlético sportigazgatójával. Az Atlético elviekben nagyra értékelte az ajánlatot, de azt mondták, hogy a walesi nem az a játékos akit ők keresnek.

Bale visszavonulhat?

Nagyon reális esély van arra, hogy Bale ezen a nyáron visszavonul – ha Wales nem kvalifikálja magát a 2022-es katari világbajnokságra. Annak ellenére, hogy az elmúlt években meglehetősen kemény időszaka volt: a játékos és családja is Madridban akar maradni. Például legutóbb, a Tottenhamnél töltött időszaka alatt családja továbbra is spanyol fővárosban élt.

Bale lőtt néhány történelmi gólt a Real Madridban – miközben négy Bajnokok Ligáját, három LaLiga-trófeát, három Szuperkupát, egy Király-kupát, három Európai Szuperkupát és négy Klubvilágbajnokságot nyert habfehér mezben.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOK

Leave a Reply