Gabriel Jesust felajánlották a Real Madridnak

A brazil játékost kedveli Carlo Ancelotti.


Gabriel Jesus egyike azoknak a játékosoknak akiket az elmúlt napokban felajánlottak a Real Madridnak. Rafael Leao, Raheem Sterling és Romelo Lukaku után ő is felkerült a listára. A Cadena SER információi szerint Jesus képviselői kapcsolatba léptek a Real Madriddal.

Noha a Real Madrid még mindig csalódott az Mbappé-projekt miatt, azonban a fent említett játékosok is képesek arra, hogy szélesítsék a támadó szekciót. A többi ajánlással szemben Gabriel Jesus az a játékos, akit kedvel Carlo Ancelotti. Ne felejtsük el azt, hogy amikor Jesus a Manchester Cityhez igazolt akkor Madridban is járt és nem állt távol attól, hogy aláírja szerződését.

Akkoriban a Bayern München is szerette volna a brazilt és érdekesség, hogy a német csapat trénere akkor maga Ancelotti volt.

A középcsatár egyike azoknak akik tervben vannak Florentino Péreznél, José Ángel Sáncheznél és Ancelottinál is. A lehetőségek mérlegelése zajlik és bár nincs még fix döntés, de az biztos, hogy opcióvá vált. Erling Haaland és Julian Álvarez szerződtetése után Jesus teljesen feleslegessé vált a csapatban, így átadólistára került. Szerződéséből még egy év van hátra ami azt jelenti, hogy az átigazolási díja nagyon barátságos lenne.

A Real Madrid ugyanakor egy másik lehetőséget is fontolgat: ez lenne Juanmi Latasa, a Blancók saját nevelésű játékosa. A 21 esztendős csatár a Cádiz ellen mutatkozott be, miután a Castillában remek szezont futott: 30 mérkőzésen 13 gólt szerzett.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOKSzuper Liga
ÁTIGAZOLÁSOKBAJNOKOK LIGÁJABAJNOKSÁGNemzetek LigájaNYILATKOZATOKSÉRÜLÉSEKSzerződésekVÁLOGATOTT

Leave a Reply