Chantilly a Real Madridra vár

Csütörtökön este a Real Madrid elutazik Párizsba. Chantilly, a Párizstól 30 kilométerre fekvő kisváros, ahol az Auberge du Jeu de Palme hotel egy erdő közepén várja a játékosokat, a technikusokat, a teljes orvosi stábot és a családtagokat. A gépen Florentino Pérez is a csapattal együtt utazik.

A héten addig is teljesen normálisan zajlanak az edzések, a játékosok nyugodtak, koncentráltak. Carlo Ancelotti elmondta, hogy arra törekszik, hogy a felkészülés nyugalmát semmi se zavarja. A játékosok pedig tudják, hogy mi a dolguk, hogy kell viselkedni az ilyen mérkőzések előtt. Profi módon áll hozzá mindenki, maximálisan már csak erre az egy feladatra koncentrálva. Az edzéseken kívül semmilyen más program nincs, csupán a szükséges orvosi vizsgálatok, Ancelotti nem enged semmit és senkit a játékosok közelébe.

A Chantilly-ben található Auberge du Jeu de Palme hotelben 92 szoba és lakosztály, két étterem, különböző lounge-ok és egy gyógyfürdő áll majd a csapat és környezetük rendelkezésére. Ugyanis a teljes hotelt kibérlete a klub, ezzel biztosítva, hogy maximális nyugalmat teremtsen a játékosok számára, és azt, hogy a családjuk is velük utazhat. 300 családtag utazik a klub által erre az alkalomra bérelt charterrel.

A hotelhez tartozó pálya alkalmas egy edzés lebonyolítására is, pénteken délelőtt ott fognak edzeni, a hotelben lesznek a technikai megbeszélések is.

A hhotel, ahol a döntőre készül fel a csapat

A hotel választása a klub vezetése részéről nem csupán azt teszi lehetővé, hogy a játékosok családjai is ott lehessenek, vagy a felkészülés az utolsó órákban maximális nyugalomban teljenek, de egyúttal azt is megakadályozza, hogy a szurkolók és a paparazzik a közelükbe férkőzzenek. Illetve éjszaka nem tudnak „szerenádot” adni antimadridista csoportok, ezzel nehezítve esetleg a nyugodt pihenésüket.

Florentino Pérez nem bíz semmit a véletlenre, mindent megad a csapat számára, innen már a fiúkon múlik minden. Na meg Ancelottin, aki nyugalmat sugároz, és a megszokott profizmusához méltóan irányítja az utolsó napokon is a csapatot.

Öt nap a döntőig. Hosszú, nehéz út vezetett idáig, a Real Madrid nem könnyű ellenfeleken diadalmaskodott. Az utolsó akadályt megugrani lesz a legnehezebb, de bízzunk bennük. Meg abban a jó szokásában a csapatnak, hogy a Real Madrid nem szokott döntőt veszteni!

Forrás és kép Marca.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJA
BAJNOKOK LIGÁJABajnokok LigájaNYILATKOZATOK

Leave a Reply